Areenayhtiön toimitusjohtaja: Muillakin teknologiayhtiöillä oli kiinnostusta, “Nokian kanssa tähdet olivat oikeassa kohdassa”

Vasemmalta Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen, Nokian matkapuhelinverkot -liiketoimintaryhmän ja Suomen maajohtaja Tommi Uitto, areenayhtiön toimitusjohtaja Marko Hurme ja areenayhtiön hallituksen puheenjohtaja Markku Mäkiaho.

Tampereen uusi monitoimiareena sai perjantaina uuden nimisponsorikumppanin. Joulukuussa avattava, Ilveksen ja Tapparankin kotina palveleva areena on uudelta nimeltään Nokia Arena. Nimiasiaa koskevassa tiedotustilaisuudessa kuultiin, että Nokia ja areenan pitkäaikainen yhteistyökumppani Elisa rakentavat Nokia Arenalle 5G-verkon. Myös koronapassien automaattiseen lukemiseen lipuntarkastuksen yhteydessä on areenalla teknologiset valmiudet, jos laki tällaisen tarkastamisen tulee tulevaisuudessa sallimaan. Areenayhtiön toimitusjohtaja Marko Hurme kertoi, että muillakin teknologia-alan yhtiöillä Nokian lisäksi oli kiinnostusta nimisponsorointiin, mutta Nokia esitti kiinnostuksensa juuri oikeaan aikaan.

Marko Hurme on joukkoineen iloinen uudesta nimikumppanista, kuuntele toimitusjohtajan haastattelu: