Fanikatsomot vielä vaiheessa – Areenan avauksessa kaikilla istumapaikat

Liigapeleihin seisomakatsomot on tarkoitus sijoittaa maalien taakse alimmille riveille. Tämä näkymä on kuvattu areenan ylimmältä katsomoriviltä.

Nokia Arenan seisomakatsomo-ominaisuus viivästyy johtuen katsomorakenteen toimittajasta. Toistaiseksi seisomakatsomolle varattu alue toimii istumakatsomona, jossa on numeroimattomat istumapaikat. Kaikille lipun ostaneille on kuitenkin paikka areenalla.

Osaa areenan siirtokatsomoista on tarkoitus käyttää tarpeen mukaan joko istuma- tai seisomakatsomoina. Liigaotteluissa kummankin seuran fanikatsomot on sijoitettu vastustajan maalin taakse ja niiden on tarkoitus palvella seisomakatsomoina. Avausviikonloppuna kuitenkin vielä istutaan, sillä Nokia-areenalle räätälöity ratkaisu ei täyttänyt katsomotoimittajan asettamia vaatimuksia.

Liigaseurat eivät ole vastuussa katsomoiden tilauksesta, toimituksesta tai asennuksesta. Katsomotoimittaja pyrkii saattamaan työn loppuun mahdollisimman pian, jotta seisomakatsomot saadaan otettua käyttöön alkuperäisessä tarkoituksessaan.