Henrik Haapala siirtyy Ilvekseen loppukaudeksi

Ilves on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen 28-vuotiaan hyökkääjä Henrik Haapalan kanssa. Toistaiseksi voimassa olleella sopimuksella Ilveksessä pelannut hyökkääjä Tomi Iso-Mustajärvi, 29, jatkaa joukkueessa loppukauden. Maalivahti Niko Parkkisen, 22, pelaajaoikeudet siirtyvät loppukaudeksi JYPiltä Ilvekselle.

Urheilujohtaja Timo Koskela sanoo Ilveksessä pelinumeroa 52 kantavan Haapalan tuovan joukkueeseen lisää kiekollista huipputaitoa ja kokemusta voittamisesta.

– Henrik Haapala otti eilen yhteyttä ja osoitti kiinnostuksensa liittyä joukkueeseemme. Hän on kiistatta huippupelaaja, ja keskusteltuamme asioista kävi hyvin nopeasti selväksi, että yhteinen näkemys löytyy ja saamme hyvässä yhteisymmärryksessä sovittua molemminpuolisista sopimusehdoista, kertoo Koskela Ilveksen tiedotteessa.

Ilveksen hyökkääjät Santeri Virtanen, 22, ja Antti Saarela, 20, eivät terveyssyistä pelaa enää Liiga-kauden 2021–2022 aikana. Molempien pelaajien kohdalla kuntoutustoimet ja harjoittelu on nyt suunnattu ensi kauteen valmistaviksi. Seura ja pelaajat eivät kommentoi enempää pelaajien henkilökohtaisia terveysasioita.