Ilveksen ja Tapparan selostukset jatkuvat Tampereen Kiakkoradiossa myös ensi kaudella

Kaikki Ilveksen ja Tapparan Liigaottelut kuullaan Tampereen Kiakkoradiosta myös kaudella 2022-2023.

Kiakkoradion ensimmäinen kausi toi Tampereelle kaksi mitalia, kun Tappara juhli liigamestaruutta ja Ilves nappasi SM-pronssia. Kausi piti sisällään lisäksi muuton upeaan Nokia-areenaan, jossa juhlittiin lopulta myös Suomen MM-kultaa. 

Tulevalla kaudella Ilveksen ja Tapparan kaikki otteluselostukset kuullaan seuroille räätälöidyistä nettiradioista, joita voi kuunnella verkkosivuiltamme, sekä uudesta Kiakkoradion applikaatiosta, joka julkaistaan kesän aikana.

Luonnollisesti otteluselostuksia kuullaan runsaasti myös FM-taajuudelta. Samanaikaisesti pelattavien otteluiden selostukset jaetaan kauden aikana seurojen kesken tasaisella syklillä. 

-Monivuotinen yhteistyömme Tampereen Kiakkoradion ja sen edeltäjän FUN Tampereen kanssa on ollut vuodesta toiseen ansiokasta, ja nyt kun ohjelmaformaattia on edelleen kehitetty, on menestystä luvassa jatkossakin. Keltavihreän äänen, Mikko Aaltosen, selostukset ja kiekkolähetysten kattavat haastattelut tarjoavat jatkossakin iloa ja informaatiota kaikille Ilves-kannattajille, toteaa Ilveksen myynti- ja tapahtumapäällikkö Lasse Fihl.

-Meidän osalta päätös yhteistyön jatkamisesta oli helppo, sillä otteluselostustemme siirtyminen viime kaudeksi Tampereen Kiakkoradioon lisäsi samalla runsaasti myös muuta Tappara-sisältöä radioaalloilla. Toki kausi oli menestys myös urheilullisesti ja jatkoa menestykselle haetaan taas tulevalla kaudella legendaarisen Juha “Linkki” Lindgrenin selostamana, makustelee sopimusta Tapparan kehitysjohtaja Aki Hautamäki.

-Tampere on suomalaisen kiekkoilun koti, ja tätä asemaa uudella areenalla pelaavat kaksi huippujoukkuetta korostavat entisestään. Tampereen Kiakkoradio kulkee ylpeästi täkäläisten liigaseurojen menestyksessä mukana. Eikä toki sovi unohtaa maajoukkueen huikeaa menestystä, mikä varmasti omalta osaltaan siivittää edelleen vallitsevaa kiekkobuumia. Yhteistyö molempien seurojen kanssa on ollut hedelmällistä ja haluankin tässä yhteydessä kiittää myös seurojen roolia lähetysten kehittämisessä, sanoo Tampereen Kiakkoradion taustayhtiö Pirmedioiden toimitusjohtaja Olli Siren.

Tampereen Kiakkoradio on läsnä kiekkokaudessa ensimmäisestä kiekon pudotuksesta aina MM-kisojen päättymiseen saakka. 

Kiekkotiimi tulevalle kaudelle julkaistaan loppukesästä.