Ilves julkaisi tukun jatkosopimuksia – mukana mm. ykkösmaalivahdiksi noussut venäläinen ja Ruotsin nuorten MM-puolustaja

Maalivahti Vadim Žerenko on yksi jatkosopimuksen tehneistä pelaajista.

Tampereen Ilves julkaisi tänään perjantaina tukun pelaajien ja valmennuksen jatkosopimuksia. Pelaajistosta sopimustaan ovat jatkaneet venäläismaalivahti Vadim Žerenko, Ruotsin alle 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueeseen valittu puolustaja Leo Lööf, tällä kaudella joukkueen kultakypärääkin kantanut yhdysvaltalaispuolustaja Lester Lancaster, viimeksi Karjala-turnauksessa Leijonia edustanut Jarkko Parikka, toista kauttaan Ilveksestä edustava puolustaja Santeri Airola sekä tamperelaisjoukkueen varakapteenina toimiva 26-vuotias hyökkääjä Panu Mieho. Lisäksi Ilves tiedotti, että valmennusryhmässä jatkavat maalivahtivalmentaja Markus Korhonen ja fysiikkavalmentaja Jarkko Näppilä.

Verkossa nähtävillä olevissa julkistusvideoissa Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoo mm. Zerenkosta, että Ilveksessä ollaan todella tyytyväisiä hänen kehittymiseensä ja Koskela uskookin että venäläisvahdilla on edessään valoisa tulevaisuus myös isommissakin ympyröissä. Lisäksi Koskela kertoo, että puolustaja Lööfin perässä oli useampikin ruotsalaisseura, mutta 19-vuotias ruotsalainen päätyi kuitenkin jatkamaan Tampereella. Ilveksen urheilujohtaja uskoo Lööfin olevan tulevaisuudessa NHL-pelaaja. Puolustaja Lancaster puolestaan on alkukaudesta takonut 25 peliin 16 tehopistettä ja pitänyt pitkään päässään myös kultakypärää joukkueen parhaana pistemiehenä. Koskelan mukaan yhdysvaltalainen on osoittanut olevansa juuri sitä mitä hänen odotettiinkin olevan, eli äärettömän hyökkäysvoittoinen pelaaja joka osaa myös puolustaa. Koskela kertoo, että Lancaster on iso palanen ensi kauden joukkuetta.