Ilves ryhdistäytyi heikon toisen erän jälkeen ja kampesi voiton Porin Ässistä

Ilves lähti keskiviikon otteluun Ässiä vastaan raskas tappio niskassaan viime lauantailta. Kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia ensimmäistä erää mutta Ässien kaksi nopeaa maalia erän lopulla käänsivät kuitenkin erän porilaisille. Ilveksen avausmaalin teki ylivoimalla Petri Kontiola Les Lancasterin ja Eemeli Suomen syötöistä ajassa 12.25. Derek Barach toi porilaiset tasoihin reilut neljä minuuttia myöhemmin ja Jasper Lindsten vieraat johtoon ajassa 18.01.

Toinen erä mentiin aikalailla Ässä-painotteisesti mutta maaleja ei nähty. Ilveksen Marek Langhamer torjui toisessa erässä 12 kertaa, Ässien Konstantin Volkov kahdeksan kertaa.

Kolmanteen erään kaukaloon tuli ryhdistytynyt kotijoukkue. Ilves nousi tasoihin, kun kapteeni Eemeli Suomi asettui laukomaan rangaistuslaukausta erän puolivälin tietämillä. Rangaistuslaukas tuomittiin kun Aleksi Saarela pääsi läpi ja häntä rikottiin. Tasoitusmaalista ehti kulua vain pari minuuttia kun Joona Ikonen iski ottelun voittomaalin ylivoimalla Suomen ja Lancasterin syötöistä. Minuuttia ennen loppusummeria Santeri Virtanen kaunisteli vielä loppulukemat 4-2 tyhjään maaliin.

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä oli tyytyväinen joukkueen ryhtiliikkeeseen kolmanteen erään lähdettäessä.

Jouko Myrrä jälkipeleissä: