JÄLKIPELIHAASTATTELU – Les Lancaster: “On suuri kunnia saavuttaa jotain tuollaista seurassa, joka on näin vanha ja jolla on näin rikas historia”

Ilveksen puolustaja Les Lancaster saavutti Tappara-ottelussa ison merkkipaalun, kun hänestä tuli kaikkien aikojen paras Ilves-puolustaja tehopisteillä mitattuna yhden runkosarjakauden aikana. Lancaster on nyt kirjauttanut 47 pistettä kuluvalla kaudella. Lancaster oli otettu saavutuksestaan ja kertoi, että ei olisi pystynyt siihen yksin ja korosti sitä, kuinka tärkeä ja rakas seura Ilves hänelle on.

Itse ottelu päättyi Tapparan voittoon ja sen Lancaster kertoi ratkenneen pitkälti virheisiin omassa päädyssä. Kolmannessa erässä Ilves sai napattua peliä vielä itselleen Tapparalta, mutta pisteille se ei riittänyt. Lancaster kuitenkin korosti, että Ilves pääsee hyvistä asemista pudotuspeleihin, vaikka runkosarjan voitto jäikin haaveeksi. Lauantain HPK-otteluun Lancaster haluaa Ilveksen lähtevän kiusaamaan HPK:ta ja yrittämään saada HPK:n kauden päätökseensä.

Kuuntele Ilves-puolustaja Les Lancasterin jälkipelihaastattelu Tappara-ottelusta: