Jouko Myrrä Ilveksen kiristä: ”Johtavia pelaajia puhuteltiin nimillä”

Nick Baptiste johti Ilveksen kiriä kahdella päätöserän osumallaan.

Pitkästä aikaa areenalle päässeet Ilveksen kannattajat näkivät suosikeiltaan vahvan nousun kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon. Avauserä mentiin vierailija KooKoon tahtiin, mutta lopuksi kaukalossa juhli Ilves. Tupsukorvien 14 otteluun venynyt pisteputki toi tänään kaksi pistettä 4 – 3 -voitolla voittomaalikisan jälkeen.

Päävalmentaja Jouko Myrräkin oli mielissään yleisön paluusta. Myrrä kertoi että jopa valmentajalla meni kylmänväreitä aitioon tullessa, kun paikalla oli pitkästä aikaa yleisöä. Lauantai-ilta ja Ilves-KooKoo houkutteli lehtereille reilut 5000 katsojaa.

Avauserä meni vieraiden nimiin, sillä lukemat 20 minuutin jälkeen olivat 0 – 2. Toisessa erässä molemmat onnistuivat kertaalleen, vaikka ottelun hallinta oli jo selvästi Ilveksellä.

Päätöserässä esiin nousi Nick Baptiste, jonka kahden maalin myötä Ilves vei pelin jatkoajalle. Rankkareissa ratkaisu saatiin, kun Les Lancaster onnistui ainoana maalinteossa.

Ilveksen pelit jatkuvat tiistaina, kun Liigan kärkikamppailussa vastakkain ovat sarjakakkonen Jukurit ja seitsemän pinnan karkumatkalla oleva Ilves.

Jouko Myrrä haastattelussa ottelun jälkeen (toim. Mikko Aaltonen):

Nick Babtisten kommentit ottelun jälkeen: (haastattelijana Mikko Aaltonen)