Kati Kivimäki on Jääkiekon SM-liiga Oy:n uusi toimitusjohtaja

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Kati Kivimäen. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään kesällä.

Kati Kivimäki (MBA) siirtyy Liigan toimitusjohtajaksi Mall of Triplan toimitusjohtajan paikalta. Hän on ollut avaamassa kauppakeskusta menestyksekkäästi ja luotsannut sitä vuodesta 2019 asti. Kivimäki on kokenut liiketoiminnan johtaja, ja hän on ennen nykyistä tehtäväänsä toiminut myös muun muassa kauppakeskus Myllyn toimitusjohtajana sekä Seppälän markkinointijohtajana ja DNA:n markkinoinnissa. Kivimäki on urallaan tehnyt yhteistyötä jääkiekon kanssa muun muassa Liigassa seuratasolla ja Jääkiekon MM-kisojen 2022 yhteistyökumppanina.

Liigahallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoo toimitusjohtajahaun olleen perusteellinen prosessi, jonka lopputulosta hän pitää erinomaisena.

– Syksyllä aloitettu toimitusjohtajahaku herätti runsaasti kiinnostusta, ja hakijoiden joukossa oli monta hyvää kandidaattia. Katin kokemus kuluttajaliiketoiminnan ja asiakaskokemuksen johtamisesta sekä monipuolinen markkinointitausta ovat arvokasta pääomaa Liigan tulevaisuutta silmällä pitäen. Kati on oikea ihminen viemään Suomen vaikuttavinta urheiluelämystä seuraavalle tasolle.

Kati Kivimäki aloittaa Liigan toimitusjohtajana viimeistään kesällä vapautuessaan nykyisestä tehtävästään.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista arvostettua ammattiurheilun edelläkävijää ja huippusarjaa. Liiga ja jääkiekko muodostavat Suomessa upean yhteisön. Liigalla on hyvä strateginen pohja ja uskon, että vaikuttavaa kokonaisuutta päästään yhdessä seurojen kanssa kehittämään eteenpäin – rohkeasti, vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen, kommentoi Kivimäki uutta tehtäväänsä.

Liigaa vuodesta 2016 johtanut Riku Kallioniemi jättää toimitusjohtajan tehtävän uuden toimitusjohtajan aloittaessa.