Näkyy "Ohjelmat"-sivulla

Pirkanmaan Urheilumakasiini 05.06.24

Background
Ke 5.6. 10:00 12:00

Pirkanmaan Urheilumakasiini käy läpi viikon kiinnostavimmat urheilutapahtumat Tampereella ja lähiseuduilla. Lähetyksissä mukana urheilijoita, valmentajia ja taustahenkilöitä eri lajeista ja joukkueista. Urheilumakasiini aina keskiviikkoaamupäivässä klo 10, uusinnat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16.

Kesäkuun ensimmäisessä Urheilumakasiinissa vieraita löytyy tutusti pesäpallokenttien ääreltä ja jalkapallon puolelta, mutta tarinaa riittää myös amerikkalaisesta jalkapallosta, jääkiekosta ja pyöräsuunnistuksesta.

Tamperelainen Manse PP ja Ikaalisten Tarmo tekevät tälläkin kaudella yhteistyötä. Yhteistyön hedelmänä Ikaalisissa nähdään viikonloppuna Tarmon naisten ja miesten sunnuntaisten otteluiden lisäksi myös Superpesistä, kun Manse PP vie kotiottelunsa kuvankauniille Ikaalisten pesäpallostadionille. Viikonloppua ennakoimassa Ikaalisten Tarmon puheenjohtaja Mika Laatu, sekä Manse PP:n miesten pelinjohtaja Jani Komulainen.

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves kärsi viime viikonloppuna kirvelevän yliaikatappion Kuopion Palloseuraa vastaan. Uransa 250:nnen Veikkausliiga-ottelunsa pelannut Felipe Aspegren perkasi tuntojaan Urheilumakasiinin haastattelussa. Tampere United kärsi niinikään tappion kärkikamppailussa sunnuntaina. Ottelutapahtuma veti kuitenkin yli 700 katsojaa Kakkosen otteluun. Onko se riittävästi että TamU:n kannattaa tulevaisuudessakin pelejään pelata Tammelan stadionilla, siihen kysymykseen vastaa seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

Viikonloppuna ratkotaan pyöräsuunnistuksen Suomen mestaruudet Kankaanpäässä. Kisojen järjestävän seuran, Kankaanpään suunnistajien, puolelta Urheilumakasiinin vieraana Tuomas Väinä kertomassa tapahtumasta ja sen järjestelyistä.

Tampere Saints järjestää lauantaina Pyynikillä ”Pyhäpäivän”, kun seuran molemmat edustusjoukkueet pelaavat ottelunsa. Naisten Vaahteraliigan ottelu käynnistyy klo 12 ja miesten hallitseva Ykkösdivisioonan mestari aloittaa ottelunsa klo 18. Seuran puheenjohtaja Mikko Aspinen kertoo seuran tilanteesta ja lauantain tapahtumasta.

Jääkiekon hallitseva mestari Tappara käynnisti tulevan kauden harjoitukset uudistuneella joukkueella viime viikolla. Seuran urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa kertoo joukkueen kasaamisesta.

Kuuntele Pirkanmaan Urheilumakasiini keskiviikkona klo 10, uusinnat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16.


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%