Parhaat joululahjaideat

Mitä ostaisin joululahjaksi? Tätä kysymystä varmasti moni pyörittelee mielessään tällä hetkellä. Joulu on kohta taas täällä, joten lahjoja pitäisi ostaa. Läheisten muistaminen on ihanaa, mutta sopivan lahjan keksiminen jokaiselle voi tuottaa päänvaivaa.

Tähän artikkeliin on koottu vuoden 2021 parhaat joululahjaideat. Jokaiselle perheenjäsenelle löytyy jotain. Näitä esineitä ei takuulla vielä löydy jokaisesta kodista. Hanki läheisillesi laadukkaat lahjat, jotka kestävät aikaa ja ilahduttavat pitkään.

Käytännöllinen joululahja lomakuumeiselle: Matkalaukku tai lentolaukku

Pitkään on eletty poikkeusaikoja, jolloin matkustamaan ei ole päässyt tavalliseen tapaan. Kun rajoitukset hellittävät, ihmisillä on kova hinku päästä jälleen matkustelemaan. Ja reissulle tarvitaan tietysti uusi laukku! Lentolaukku sopii lyhyemmille reissuille, kuten risteilyille. Siihen mahtuu noin yhden viikonlopun tavarat ja vaatteet. Matkalaukut ovat isompia, joten ne ovat käteviä pitemmille reissuille lähdettäessä.

Matka- tai lentolaukku on täydellinen lahja reissaamisesta tykkäävälle henkilölle. Se on tarpeellinen, käytännöllinen ja pitkäikäinen tuote. Matka- tai lentolaukku on mainio lahjaidea myös nuorelle. Laadukas laukku palvelee käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Laukkuni.fi-verkkokaupasta löydät laadukkaat ja hyväksi havaitut merkit ja mallit Samsonitelta, American Touristerilta ja Cavalierilta.

Kiekkofanille viralliset Tappara- tai Manse PP -suojakuoret puhelimeen

Omakuori.fi:ssä voit itse suunnitella suojakuoret omalla kuvalla puhelimeen. Nyt palvelusta voi tilata myös viralliset Tapparan ja Manse PP:n suojakuoret. Valikoimasta löytyy eri mallisia suojakuoria suosituimmille puhelinmalleille.

Kuoreen voi painattaa kuvan tai tekstin tai niiden yhdistelmän. Helppokäyttöisellä editorilla painatuksen suunnitteleminen on yksinkertaista ja nopeaa. Saat tehtyä helposti uniikit puhelimen suojakuoret, jollaisia ei varmasti muilta löydy!

Tissot Seastar -rannekello lahjaksi miehelle

Tissot Seastar -tuoteperheen rannekelloissa yhdistyy upea ulkonäkö ja toimivuus. Sveitsiläistä laatua oleva rannekello on erinomainen lahja miehelle. Laadukas ja tyylikäs kello ilahduttaa vuosikymmenestä toiseen. Tissot Seastar -rannekellot sopivat mahtavasti sekä sporttiseen tyyliin että business-tyyliin.

Tissot Seastar -sukeltajankellot ovat vedenpitäviä. Niissä on selkeä kellotaulu sekä itsevalaisevat osoittimet ja tuntimerkinnät. Tuoteperheestä löytyy eri värisiä kellotauluja sekä eri materiaaleista valmistettuja hihnoja, joten jokaiseen tyyliin ja makuun löytyy sopiva. Tissot Seastar -rannekellot löydät Pirkan Kellon myymälästä ja verkkokaupasta.

Lastenhuoneen matto lahjaksi lapsiperheeseen

Lasten matto on erinomainen lahja lapsiperheeseen. On kivaa, kun lapsen lempiasiat näkyvät myös lastenhuoneen sisustuksessa. Liikennematto tai muu hienosti kuvioitu matto tuo iloa lapselle joka ikinen päivä. Tuppu-Kalusteen verkkokaupasta saat lasten matot edullisesti ja nopealla toimitusajalla.

Tuppu-Kalusteen lasten mattojen valikoimasta löytyy eri kokoisia ja mallisia mattoja, eli sopivia vaihtoehtoja löytyy niin pieniin kuin isoihinkin lastenhuoneisiin. Monissa matoissa seikkailee yksisarvisia, dinosauruksia ja muita lasten suosikkihahmoja. Valikoimassa on sekä kirkkaanvärisiä mattoja että hillitymmän värisiä, joten löydät varmasti vaihtoehdon, joka sopii myös kodin muuhun sisustukseen.

Liikennematto inspiroi lapsia leikkimään. Mikä olisikaan mukavampaa kuin kurvailla pikkuautoilla ympäri liikennemattoa! Matossa on turvallinen kumipohja, jonka ansiosta se pysyy hyvin paikallaan. Helppohoitoisuus on tärkeä ominaisuus lapsiperheen matoissa. Siksi matot on valmistettu materiaaleista, jotka on helppo pitää puhtaana.

Reolink Valvontakamerajärjestelmä

Reolinkin laajasta valikoimasta löytyy valvontakameroita kaikkiin kohteisiin. Kameran voi asentaa esimerkiksi mökille, veneeseen tai kotiin. Valvontakamera on mainio lahjaidea, koska siitä on saajalleen iloa, turvaa ja hyötyä pitkään. Enää ei tarvitse olla huolissaan siitä, mitä mökillä tai veneellä tapahtuu, kun itse ei ole paikalla, vaan tilanteen voi tarkistaa milloin tahansa. Valvontakamera sopii mahtavasti myös riistakameraksi.

Reolinkin valvontakamerajärjestelmät saat Luurinetistä nopealla toimitusajalla. Valikoimasta löytyy sekä ulko- että sisäkäyttöön tarkoitettuja kameroita ja niiden lisävarusteita. Langattomat, ladattavalla akulla varustetut kamerat ovat käteviä ja helppokäyttöisiä.

Pipsa Possu -lelut

Pipsa Possu on monen pienen lapsen suosikkiohjelma. Iloinen Pipsa seikkailee sarjassa perheensä ja ystäviensä kanssa. Pipsa Possu -aiheiset tuotteet ovat upea lahjaidea kaikille sarjasta tykkääville lapsille.

Lasten24-verkkokaupasta löytyy suuri valikoima erilaisia Pipsa Possu -leluja sekä esimerkiksi reppuja, palapelejä, pyyhkeitä, pyjamat, pussilakanat ja paljon muuta. Lahjan saaja ilahtuu takuulla, kun paketista paljastuu suosikkihahmo.

Ainutlaatuinen joululahja – asiakkaan toiveiden mukaan valmistettu uniikkikoru

Kultasepät Andreasen valmistaa oman korumallistonsa ohella myös uniikkeja koruja asiakkaan toiveiden mukaan. Ainutlaatuinen uniikkikoru sopii mainiosti lahjaksi puolisolle tai kenelle tahansa muulle läheiselle henkilölle. Tämän henkilökohtaisempaa lahjaa on enää vaikea keksiä! Koruissa voi olla mahdollista käyttää myös asiakkaan omia jalometalleja ja kiviä. Näin voidaan saada esimerkiksi rikkoutuneelle perintökorulle tai pieneksi käyneelle sormukselle uusi elämä. Korut valmistetaan Tampereella.

Kuvassa asiakkaan toiveiden mukaan keltakullasta valmistettu ainutkertainen sormus riimukirjoituksella ja mustilla timanteilla koristeltuna.