Ruokakuriiri hyötyy sähköisestä kulkupelistä – scootin matkassa tilausten kuljettaminen sujuu kuin siivillä

Lue, miten ruokatilausten nopeusennätyksiä rikkova, kuvitteellinen kuriiri Laura Lähetti hyödyntää työssään sähköpotkulautaa.

Laura Lähetti, kuvitteellinen kuriiriyrittäjä, alkaa olla jo kokenut työntekijä. Hän on työskennellyt jo vuoden ajan useammalle ruoka-annoksia kotiin kuljettavalle yritykselle. Lähettipalvelut ovat nyt hurjan suosittuja, ja etenkin pandemia-aikana ravintola-annosten kotona syömisestä muodostui normi.

Päätoimisesti Laura on opiskelija, mutta koska lähettinä hän saa täysin päättää omat työaikansa, ja koska töitä on erityisen paljon tarjolla muun muassa viikonloppuisin, työ sopii hänen aikatauluihinsa täydellisesti.

Mitä reippaammin tilauksia kuljettaa, sitä suuremman palkkion Laura saa. Alkuun lähettinä toimiminen ei maistunut: työ on ajoittain vaativaa ja fyysistä, ja Laura oli jo heittää hanskat tiskiin. Oikeanlaisten työvälineiden löytyessä EVX Storen, sähköisen liikkumisen tarvikkeiden valikoimasta, työ muuttui kuitenkin mielekkäämmäksi.

Alkuun Laura ehti kokeilla erilaisia kulkupelejä: ensin käytössä oli auto, sitten mopo. Niiden käyttö tuli kuitenkin tuli kalliiksi.

Seuraavaksi testissä oli polkupyörä, jolla ajaminen ja työnteko sujui muuten hyvin, mutta etenkin huonolla kelillä polkeminen oli kohtuuttoman raskasta. Työ ei ollut saatuun palkkioon nähden enää mielekästä.

Sitten kokeiluun otettiin sähköpotkulauta, ja Laura innostui laitteesta heti. Nyt aikaa ei enää tarvinnut käyttää sopivan parkkipaikan etsimiseen, ruuhkissa odotteluun tai bensa-asemilla käynteihin. Rahanmeno on polttoainekäyttöisiin ajoneuvoihin verrattuna pientä.

Laura navigoi nyt kohteesta seuraavaan sujuvasti ja ketterästi. Lähetin palkka juoksee ja asiakastilaukset kulkevat perille ennätystahdilla. Työpäivien aikainen liikuntakaan ei ole kokonaan jäänyt: koska sähköpotkulaudalla ajo ei ole raskasta, Laura jaksaa nyt valita hissin sijasta portaat, mikä on lopulta nopeampi tapa kulkea yläkerroksiin.

Lauran valinta omaksi sähköpotkulaudaksi on valkoinen SEON City 1000W. Kyseisessä laudassa on tarvittaessa irrotettava istuin. Mahdollisuus istua laudan kyydissä vähentää ruokalähetin työn kuormittavuutta.

Lauran laudassa on erinomainen jousitus, joten pitkänkään työpäivän aikana paikat eivät kipeydy ajamisesta. Sen akku on tavanomaista suurempi, mikä Lauralle merkitsee keskeytyksetöntä ajoa ja isompaa palkkapussia.

City-lauta on suunniteltu ruuhkaiseen kaupunkiajoon, ja sen saa taitettua ja helposti kuljetettua paikasta toiseen, jos osa matkasta taittuu vaikkapa julkisilla kulkuneuvoilla.

Turvallisuutta kaupunkiajoon lisäävät laudan erityisen hyvät jarrut ja ajovalot. Isommat renkaat mahdollistavat mukavan ajon, vaikka tien pinta olisi epätasainen.

Ajomukavuutta ja -turvallisuutta täydentämään Laura on valinnut työntekoon parhaiten sopivat lisävarusteet. EVX Storen valikoimasta löytyy erilaisia tarvikkeita ja varustepaketteja juuri SEON-lautojen omistajille, esimerkiksi kypäriä, vara-akkuja ja telineitä puhelimelle.

Lautaan kiinnitettävä puhelinteline on yksi tärkeimmistä Lauran valitsemista varusteista. Työssä käytetään jatkuvasti firman sovellusta, jonka kautta Laura hallinnoi tilauksia ja navigoi GPS:n avulla ravintoloiden ja asiakkaiden osoitteiden välillä.

Laura tietää aina, missä mennään, ja nauttii työstään, jota siihen parhaiten sopivat varusteet tukevat.

Laura Lähetin tarina kuuluu EVX Storen Sähköisiä satuja Suomesta -juttujen sarjaan. Niissä nautitaan oikean teknologian kuvitteellisista käyttötapauksista keksittyjen hahmojen tarinoiden kautta.

EVX Storen kanssa samaan verkkokauppakonserniin kuuluvat muun muassa sauso.com ja markkinointitarvike.fi.