Tamperelaisseurojen CHL-pelit kuullaan Kiakkoradiosta

CHL:ään osallistuvien suomalaisseurojen edustajat kokoontuivat Mestarien Liigan avauspressiin maanantaina.

Syyskuun alussa käynnistyvää jääkiekon Mestarien Liigaa pelaa ensimmäistä kertaa kaksi tamperelaisseuraa, kun kaukalossa nähdään vuosittain mukana olleen Tapparan lisäksi myös Ilves. Tampereen Kiakkoradio selostaa kaikki tamperelaisten CHL-kamppailut suorina lähetyksinä. Otteluita kuullaan sekä FM-taajuudella että striimeinä.

 

Selostukset käynnistyvät heti torstaina 1.9. kun uusi kausi käynnistyy. Molemmat tamperelaisseurat aloittavat vieraskentiltä ja seurat suuntasivatkin Eurooppaan harjoitusleireille jo viime viikonloppuna. Ilves pelaa historiansa ensimmäisen CHL-kamppailun Sveitsissä, kun vastaan asettuu Friboug-Gottéron. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 21 ja sen selostaa Mikko Aaltonen.

 

Viime kauden CHL-finalisti Tappara aloittaa kautensa Slovakiassa, missä vastassa on Slovan Bratislava. Ottelu alkaa torstaina klo 20.30 ja sen selostaa Jani Saari. Ottelua voi seurata osoitteesta kiakkoradio.fi/tappara

 

Tamperelaisten Keski-Euroopan kiertue jatkuu lauantaina. Tuolloin ilta aloitetaan klo 19 Sveitsistä, kun Tappara saa vastaansa Rapperswil-Jona Lakersin. Ottelu kuullaan FM-taajuudelta Juha Lindgrenin selostamana.

 

Tapparan ottelun päätyttyä lähetys siirtyy Itävaltaan, missä Ilves pelaa Red Bull Salzburgin vieraana. Klo 21.20 alkavan ottelun selostaa Jani Saari.

 

Tampereella CHL-kiekkoa pelataan ensi viikolla. Selostuksia Nokia Arenalta kuullaan neljänä päivänä putkeen. Tappara kohtaa Slovanin torstaina ja Rapperswilin lauantaina. Ilves puolestaan pelaa perjantaina Fribourgia ja sunnuntaina Salzburgia vastaan.

 

CHL:n runkosarja pelataan loppuun lokakuussa, tuolloin Ilves kohtaa vielä kahdesti norjalaisen Stavanger Oilersin ja Tappara saksalaisen Red Bull Münchenin.