Tappara oli jälleen kotona vahvempi ja johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 3-0 – kaksi syöttöpistettä kerännyt Anton Levtchi Tapparan ylivoimamaalista: “Sinne kun laittaa kiekkoa niin se on pirun vahva siellä”

Tapparan ja TPS:n välinen kolmas finaaliottelu tarjosi huikean kiekkoillan, kun Tappara vei ottelun nimiinsä lukemin 3-1 ja johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 3-0.

Ottelun avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä Tappara aloitti maalinteon ylivoimalla ajassa 31:09 Johan Ivarssonin istuessa jäähyaitiossa. Maalintekijänä oli Veli-Matti Savinainen ja syöttäjinä olivat Anton Levtchi sekä Kristian Tanus. Tappara karkasi jo 2-0 karkumatkalle ajassa 38:31, kun puolustaja Otto Leskinen löi kiekon TPS maaliin Waltteri Merelän ja Anton Levtchin esityöstä.

Kolmannessa erässä TPS tuli peliin mukaan, kun ajassa 44:36 Jack Rodewald kavensi ottelun lukemiin 2-1 Juraj Slafkovskyn ja Tyler Steenbergenin syötöistä. Ajassa 58:31 Tapparan Petteri Puhakka löi tyhjään maaliin lukemat 3-1 Veli-Matti Savinaisen ja Patrik Virran esityöstä.

Kuuntele kaksi maalia syöttäneen Anton Levtchin kommentit pelin jälkeen (toim. Juha Lindgren):