Tapparalle murskavoitto Mikkelistä – Kristian Tanus: “Hyvällä prosentilla laitettiin kiekkoa sisään”

Tappara on viime aikoina tuskaillut viimeistelyn kanssa ja erityisesti ylivoima on tökkinyt. Lauantaina Mikkelissä Jukureita vastaan pelatussa ottelussa ketsuppipullo aukesi ja myös molemmilla ylivoimilla saatiin myös maali, kun ottelu päättyi kirvesrintojen voittoon lukemin 2-8.

Ensimmäisessä erässä joukkueet tekivät vuorotellen maaleja ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 2-2. Tapparan maalitekijöinä toimivat Kristian Tanus ja Tyler Morley. Mainittavaa on se että Tanuksen maaliin toisen syöttöpisteen sai maalivahti Christian Heljanko.

Tämän jälkeen Tappara meni menojaan, kun se latoi toisen ja kolmannen erän aikana yhteensä kuusi maalia. Ensin Anton Levtchi vei vieraat johtoon lukemin 2-3 ajassa 25.05. Vajaat pari minuuttia edellisestä Patrik Virta viimeisteli kauden neljännen maalinsa. Noin viisi minuuttia ennen erän loppua kapteeni Otto Rauhala vei kirvesrinnat jo lukemin 2-5 johtoon. Tässä tilanteessa mentiin myös toiselle erätauolle.

Tappara tuli vauhdilla myös kolmanteen erään kun 18 sekunnin jälkeen Samuel Salonen teki vieraiden seuraavan maalin. Pienten painien jälkeen Tapparasta osuivat vielä Kyle Platzer ja Anton Levtchi, ja näin ollen loppulukemat olivat 2-8. Platzerin maali oli miehen ensimmäinen Tapparan riveissä.

Tapparan Kristian Tanus oli syystäkin tyytyväinen mies pelin jälkeen: