TIEDOTE 13.2. Haluatko osaksi Tampereen Kiakkoradion kiekkotiimiä? Haemme uutta studioisäntää

Tampereen Kiakkoradion Pelipäivä on ohjelma, joka kuullaan aina Ilveksen ja Tapparan liigapelien yhteydessä. Otteluselostuksien lisäksi lähetykseen kuuluvat tunnin ennakko, erätauko-ohjelmat ja jälkipelit otteluiden jälkeen. 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kiekkotiimiämme! Etsimme tiimiimme innokasta joustavaa radiotoimittajaa, joka oppii mielellään uutta.

Miksi meille?

Kiakkoradiossa pääset tutustumaan radion tekemiseen laajasti. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään haastatteluita, juontamaan suorassa lähetyksessä sekä päästä suunnittelemaan lähetyksiä. 

Pääset osaksi kiekkotiimiä, jossa omia ideoita saa tuoda esiin ja on mahdollista lähteä rohkeasti kehittämään uutta. 

Työnkuva

Kiekkotiimissä pääset tekemään haastatteluita laajasti jääkiekon ympärillä. Lisäksi tehtävänäsi on toimia studioisäntänä otteluiden aikana. Lähetyksen juontamisen lisäksi vastuullasi on lisätä kiekkouutisia verkkosivuillemme.  

Kiakkoradion kautta tulevat Ilveksen ja Tapparan otteluselostukset, joten työajat määräytyvät Liigan otteluohjelman mukaisesti. 

Tarjoamme kiekkokauden loppuun saakka osa-aikaista työtä kiekkotiimissämme. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta innokasta asennetta ja halua oppia uutta. Toivomme sinulta perustietoa jääkiekosta ja innostusta lajia kohtaan. Englannin kielen taidosta on hyötyä ulkomaalaispelaajien haastatteluissa. 

Kokemus radiotyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön. Toivomme, että olet nopea oppimaan teknisiä asioita, kuten audio-tiedostojen editointia ja lähetysohjelman käyttöä. 

Odotamme hyviä tiimityötaitoja ja toisten kanssa toimeen tulemista. Sosiaalisen median osaaminen on eduksi. 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae meille laittamalla hakemuksesi, CV:si ja ääninäytteesi (esim. videohakemus) sähköpostitse osoitteeseen valtteri.makkonen@kiakkoradio.fi.

Jos mieleesi nousee kysymyksiä, ohjelmapäällikkömme Valtteri Makkonen vastaa niihin numerossa 040 180 2009. Parhaiten tavoitat Valtterin arkisin klo 10-14. 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tampereen Kiakkoradio on osa Radio Sun Oy:tä, joka kuuluu Pirmediat-mediaryhmään. Radio SUN Oy on täysin kotimainen ja puhtaasti pirkanmaalaisessa omistuksessa. Tampereen Kiakkoradio kuuluu Tampereella taajuudella 89,0 MHz.