Vakuudeton remonttilaina

Haaveiletko unelmien remontista, mutta sopiva rahoitus uupuu? Vakuudeton remonttilaina tarjoaa joustavan ja monipuolisen rahoitusvaihtoehdon niin pienten kuin suurten remonttiunelmien täyttämiseen.

Kilpailuta vakuudettomat remonttilainat ilmaisen vertailupalvelumme kautta ja välitämme lainahakemuksesi parhaille luotonmyöntäjille jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Täytä lainahakemus jo tänään ja hae 1 000–70 000 euron remonttilainaa 1–15 vuoden maksuajalla, korko alkaen vain 4,19 %.

Edullista remonttilainaa pienten ja suurten unelmien täyttämiseen

Oli suunnitelmissasi vaikkapa kesämökin täydellinen muodonmuutos tai keittiön pieni pintaremontti, sopivan rahoituksen löytyminen voi tuntua lähes mahdottomalta tehtävältä, sillä tänäkin päivänä kymmenet eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudetonta remonttilainaa erilaisin lainaehdoin ja lainakustannuksin.

Jos tartut ensimmäiseen hyvältä vaikuttavaan lainatarjoukseen, mutta et vertaile lainatarjouksia ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, saatat tulla ottaneeksi kalliin remonttilainan, jonka kustannuksista joudut maksamaan vuosienkin päästä. On hyvä pitää mielessä, että monesti lainan nimelliskorko ja todellinen vuosikorko menevät sekaisin, jolloin lainaa haettaessa huomio kiinnittyy enemminkin nimelliskorkoon kuin lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainan todellinen vuosikorko on kuitenkin tärkeä tekijä, sillä todellisia vuosikustannuksia verrattaessa toisiinsa esille nousevat nimenomaan se laina, joka on aidosti kaikkein edullisin. Jos lainasumma on suuri ja laina-aika pitkä, todellisen vuosikoron merkitys kasvaa entisestään, sillä jo muutaman prosentin heitto eri lainatuotteiden välillä voi merkitä satojen eurojen edestä lainakustannuksia vuositasolla.

Vakuudettomien lainojen korkotaso on luonnollisesti vakuudellisia lainoja korkeampi, sillä luotonmyöntäjät pyrkivät tasaamaan lainaamisen riskiä nostamalla lainakustannuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki vakuudettomat lainat ovat automaattisesti kalliita lainoja – salaisuus edullisen remonttilainan löytämiseen piilee lainojen kilpailutuksessa.

Remonttilainaa ilman vakuuksia nopeasti

Vakuudeton remonttilaina on laina, jota varten sinun ei tarvitse esittää erillisiä vakuuksia. Vakuuksia ovat esimerkiksi nimissäsi oleva omaisuus ja arvopaperit. Vakuudeton remonttilaina on erittäin monipuolinen laina, sillä voit saada rahoitusta myös yllättäviin remonttikuluihin nopeasti – me kaikki tiedämme, että remontin tekeminen ei aina suju suunnitelmien mukaan, jolloin yllättäviä lisäkuluja voi ilmaantua kesken remontin, mutta oma budjetti ei välttämättä riitä enää näiden kulujen kattamiseen.

Kun täytät lainahakemuksen vertailupalvelumme kautta, pankit ja rahoituslaitokset voivat tarjota sinulle lainaa jopa välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Jotta yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle lainaa, luottotietosi tarkistetaan. Voit myös hakea remonttilainaa yhdessä vaikkapa avopuolisosi kanssa – tällöin saat todennäköisemmin myös suuremman lainasumman joustavin lainaehdoin. Jos haluat hakea remonttilainaa yhdessä toisen hakijan kanssa, myös rinnakkaishakijan taustatiedot tarkistetaan.

On tärkeää, että täytät lainahakemuksen huolellisesti, jotta yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle juuri omia tarpeitasi vastaavaa remonttilainaa. Lainahakemuksen lähettäminen ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa, jos sopivaa lainatarjousta ei syystä tai toisesta löydy. Mikäli sinulla herää kysyttävää lainaprosessiin tai lainojen kilpailutukseen liittyen, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme.

Kilpailuta lainat meidän kauttamme ja etsimme sinulle unelmiesi remonttilainan

Kilpailuttamalla remonttilainat vertailupalvelumme kautta voimme etsiä sinulle jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta remonttilainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja ennen kaikkea edullisin lainakustannuksin. Koska vertailupalvelumme kilpailuttaa lainat puolestasi, sinun tehtävänäsi on vain valita lainatarjousten joukosta unelmiesi remonttilaina.

Lainatarjoukset järjestetään selkeään paremmuusjärjestykseen, josta näet aina lainan todelliset vuosikustannukset ilman piilokuluja tai pientä pränttiä. Vertailupalvelumme pohjaa vertailun aina lainojen todelliseen vuosikorkoon, jotta yksikään kulu – oli se miten pieni tahansa – ei jää vertailukoneelta huomaamatta. Lainojen kilpailutus tapahtuu luottamuksellisesti ja puolueettomasti, eli emme suosi lainojen vertailussa tiettyjä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Tehtävänämme onkin aina löytää juuri sinulle parhaiten soveltuvat lainatarjoukset!

Kilpailuta remonttilainat tästä