Yhdistä vanhat lainat ja luotot yhdeksi lainaksi – säästät lainanhoitokuluissa

Jokaisesta erikseen solmitusta lainasopimuksesta tulee maksettavaksi lainanhoitokulut, joihin sisältyy muun muassa laskutuslisä, lainan korko ja muut kulut. Yhdistämällä olemassa olevat lainat yhdeksi, pystyy karsimaan kuluja. Se minkä verran lopulta säästät yhdistelylainan avulla, riippuu hyvin paljon nykyisten lainojesi korkotasosta.

Paremmat lainaehdot vanhoille luotoille yhdistelylainan avulla

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan, että olemassa olevat luotot jälleenrahoitetaan uudella lainasopimuksella. Yhdistettäessä lainoja velan määrä ei muutu, mutta tavoitteena on parempien lainaehtojen saaminen uudelle yhdistelylainalle. Paremmilla lainaehdoilla tarkoitetaan tyypillisesti alhaisempaa lainan korkoa sekä joustavampia lainaehtoja. Lähes aina lainojen yhdistäminen helpottaa taloudenhallintaa ja pienentää lainakustannuksia, koska yhden lainan maksaminen on huomattavasti selkeämpää ja edullisempaa kuin monen lainan kuukausierien muistaminen ja hoitaminen.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että olemassa olevat lainat maksetaan kokonaan pois ja aikaisemmin syntyneet velkasummat keskitetään yhden lainasopimuksen alle. Yhdistettävissä olevia lainoja ovat lähes kaikki pankkien ja rahoituslaitosten kautta myönnetyt lainatuotteet. Näitä ovat esimerkiksi kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi, luottokorttivelka sekä osamaksusopimukset.

Lainojen yhdistämiseen löytyy sopiva rahoitusratkaisu TOP10-lainat palvelusta

Lainojen yhdistäminen voi alkuun tuntua vaikealta, mutta sitä se ei onneksi ole. Alkuun sinun tulee tarkistaa, minkä verran sinulla on lainoja maksettavana ja mitkä lainat ylipäätään haluat yhdistää. Tämän jälkeen, sinun kannattaa siirtyä kilpailuttamaan parhaat lainat TOP10-lainat.fi palvelussa. Palvelussa on listattuna 10 parasta lainanvälityspalvelua, jotka kilpailuttavat lainasi ilmaiseksi jopa 60 000 euroon saakka, ilman vakuuksia tai takausta. Saat jo muutaman minuutin kuluttua valitsemastasi lainanvälityspalvelusta henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailuun.

Paras laina löytyy vertailemalla eri lainavaihtoehtoja. Lainan koron lisäksi lainavertailussa kannattaa ottaa huomioon lainaan liittyvä avausmaksu, palkkiot sekä tilinhoitomaksu. Vertailemalla lainojen vuosikorkoa pääset parhaaseen käsitykseen, mistä saat lainaa netistä pienillä lainakustannuksilla, koska lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kulut. Todellinen vuosikorko on hyvä tunnusluku silloin, kun lainojen korkoja halutaan vertailla helposti toisiinsa.

Lainojen yhdistäminen auttaa selkeyttämään taloutta

Lainojen yhdistämisestä hyötyy parhaiten silloin, kun nykyisten lainojen luotto- tai osamaksusopimusten lainaehdot eivät ole sopivat omaan maksukykyyn tai lainojen korkokulut ovat liian suuret. Yhdistelylainaan voi saada pidemmän takaisinmaksuajan, jolloin lainan kuukausierä on paremmin maksettavissa. Lainaehdot voivat olla myös joustavammat sekä lainan korko pienempi. Aina kuitenkaan lainojen yhdistäminen ei onnistu, jos lainanhakijalla on esimerkiksi liikaa velkaa tai hakijan luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintä.

TOP10-lainat.fi palvelun kautta voit aloittaa lainojen yhdistämisen ja pyytää maksuttomat lainatarjoukset valitsemaltasi lainanvälityspalvelusta. Lainahakemuksen täyttäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen on maksutonta eikä velvoita mihinkään lainasopimukseen. Vertaa lainoja ilman riskiä ja valitse itsellesi paras yhdistelylaina TOP10-lainat.fi palvelun avulla.