Kaupallinen yhteistyö

Muista lainavertailu kun haet kulutusluottoa

today19.1.2023

Background

Lainavertailu kannattaa niin suurten kuin pienten lainojenkin kohdalla. Lainojen vertailupalvelut ovat tulleet osaksi lainamarkkinoita. Toisin kuin monesti luullaan, lainojen kilpailutuspalvelu ei myönnä lainoja. Vertailupalvelut toimivat ainoastan lainan välittäjänä rahoituslaitoksien ja asiakkaiden välillä.

Kilpailutuspalveluiden markkinoille tulon myötä rahoitusmarkkinoiden kilpailukenttä on kasvanut entisestään. Nyt eivät pelkästään pankit ja rahoituslaitokset kilpaile asiakkaista, vaan myös lainojen vertailupalvelut kilpailevat lainanhakijoiden huomiosta.

Lainojen kilpailutusta varten kannattaa valita laadukas ja luotettava rahoitusalan toimija. Lenders.fi kilpailutuspalvelu on puolueeton lainojen vertailupalvelu. Lainojen vertaileminen Lendersillä on veloituksetonta, eikä sido sinua mihinkään. Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Mistä lainojen vertailussa on kysymys?

Lainojen vertailupalvelu tuo lainanhakijat ja luotonantajat yhteen. Lainojen kilpailutuspalveluun pääsevät mukaan ainoastaan reilut ja luotettavat pankit ja rahoituslaitokset. Lainanhakijan näkökulmasta lainojen kilpailuttamisesta on pelkästään hyötyä.

Yhdellä hakemuksella tavoitat muutamassa minuutissa kymmenet eri rahoituslaitokset. Hakeminen ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Kilpailuttamisesta ei siis ole mitään haittaa, vaikka et lainaa sen kautta löytäisikään.

Hyvin usein kuitenkin lainojen kilpailutuspalvelun kautta lopulta löytyy paras lainatarjous.  Palvelun tehtävänä on ennen kaikkea auttaa hakijaa löytämään paras lainavaihtoehto.

Ohjeet lainojen kilpailuttamisen:

1.     Arvioi tarvitsemasi lainasumma sekä sinulle sopiva laina-aika ja täytä hakemus. Lainalaskuri näyttää alustavan arvion, joka tarkentuu hakemuksen jättämisen jälkeen. Jokainen lainatarjous perustuu nimittäin sinusta tehtyyn henkilökohtaiseen luottoarvioon.

2.     Täytä lainahakemus huolella. Hakemuksessa kysytään henkilötietojesi lisäksi koulutuksestasi, tuloistasi, työtilanteesta, asumisesta ja aikaisemmista lainoista. Näiden tietojen perusteella luottoyhtiöt tekevät sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset.

3.     Mikäli haluat parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi, voit liittää hakemukseen myös yhteishakijan. Kun olet valmis, lähetä hakemus!

4.     Hakemuksen lähettämisen jälkeen ensimmäiset lainatarjoukset tulevat usein muutamassa sekunnissa. Suurin osa tarjouksista annetaan muutaman minuutin sisällä hakemuksestasi. Useimmiten tekoäly esikäsittelee hakemuksesi ja tekee sinulle lainatarjouksen.

5.     Lainahakemus ei sido sinua lainan ottamiseen, eikä velvoita edes harkitsemaan vaihtoehtoja. Voit siis rauhassa selailla hakemuksia, ilman sitoumuksia. Lainojen ottamisen suhteen ei myöskään ole mitään hoputtamista. Sinulla on reilusti aikaa tutkia saamiasi tarjouksia.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Vaikka lainanvertailupalveluita on ollut jo vuosien ajan, monet eivät edelleenkään vertailuta lainoja. Lainojen vertailu kuitenkin kannattaa, sillä kilpailutus on ainut keino arvioida lainamarkkinoita omasta näkökulmastasi.

Mainoksien halvat korot eivät nimittäin läheskään aina kerro totuutta lainasta. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekevät henkilökohtaisen luottoarvion sinusta. Myös yleinen kilpailu lainamarkkinoilla vaikuttaa korkotasoon, mutta suurin merkitys on henkilökohtaisella luottoluokituksella.

Työssäkäyvänä voit saada edullista lainaa

Kilpailu asiakkaista lainamarkkinoilla on kovaa. Jos sinulla on luottotiedot puhtaat ja olet työssäkäyvä täysikäinen, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa edullisesti. Yleisen myytin mukaan laina olisi aina edullisinta ottaa kotipankista. Tämä ei kuitenkaan välttämättä pidä paikkaansa, sillä monet uudet rahoituslaitokset houkuttelevat asiakkaita normaalia alhaisimmilla koroilla ja kuluilla. Lainojen vertailupalvelun avulla tavoitat perinteisten pankkien lisäksi myös uudet rahoitusyhtiöt.

Lainavertailu on puolueeton ja ilmainen palvelu

Lainavertailu on tarkoitettu kaikille lainanhakijoille tulotasostasi riippumatta. Lainanottaminen on yksi elämän suuria päätöksiä, jota kannatta harkita tarkoin. Tänä päivänä ajatus luotosta on muuttunut.

Ennen vakuudettomien lainojen markkinoille tuloa,  ihmiset eivät juurikaan käyttäneet lainarahaa elämästä nauttimiseen. Tänä päivänä on kuitenkin normaalia ottaa luotto muuhunkin kuin välttämättömään tarpeeseen.

Lainavertailu on oivallinen tapa tarkastaa luottokelpoisuutesi. Ehkä mielessäsi on pieni laina lomamatkaa varten tai suurempi laina vanhojen lainojen poismaksamista varten. Oli lainasi käyttötarkoitus mikä tahansa, lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina.

Suosittelemme vertailuttamaan lainat säännöllisesti, sillä tällä hetkellä korot ja kulut vaihtelevat suuresti henkilökohtaisesta luottoluokituksestakin riippumatta. Vertailemalla lainat pysyt aina kärryillä markkinahinnoista.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisältöä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%