Ilves

Antti Pennanen on Leijonien seuraava päävalmentaja – Kuuntele kommentit nimityksestä sekä ennakkotunnelmat illan HIFK-ottelusta

today29.9.2023

Background
  • cover play_arrow

    Antti Pennanen on Leijonien seuraava päävalmentaja – Kuuntele kommentit nimityksestä sekä ennakkotunnelmat illan HIFK-ottelusta
    Pasi Vainionperä

Ilveksen päävalmentajana toimiva Antti Pennanen on valittu Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi. Asiasta tiedotti Suomen Jääkiekkoliitto torstai-iltana. 44-vuotias Pennanen aloittaa tehtävässä keväällä Tšekissä pelattavien MM-kisojen jälkeen. Sopimus kattaa kaudet 2024–26 ja sisältää myös option kaudesta 2026–27. Pennanen aloitti Ilveksen päävalmentajana vuosi sitten kun Jouko Myrrä sai potkut lokakuussa 2022. Aiemmin urallaan Pennanen on luotsannut HPK:n Suomen mestariksi 2019. Hyvinkäällä syntynyt Pennanen on saavuttanut myös Jukka Jalosen valmennustiimissä alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden 2016 ja miesten maailmanmestaruuden 2019.

Antti Pennanen kertoi Kiakkoradion haastattelussa tunnelmistaan nimityksen jälkeen sekä avasi valintaprosessin kulkua. Lisäksi Pennanen perkasi torstaina pelatun paikalliskamppailun antia ja ennakoi illan HIFK-ottelua.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%