Ilves

Ilves-vahti Salla Sivula Naisten Liigan kuukauden pelaaja

today4.10.2023 40

Ilveksen maalivahti Salla Sivula valittiin naisten Liigan syyskuun kuukauden pelaajaksi Liigassa pelaavien seurojen edustajiston toimesta. Sivula torjui syyskuussa viisi voittoa, joista kahdessa piti maalinsa koskemattomana ja torjuntaprosentti oli kokonaisuudessaan komea 95,2%. Sivulan otteet ovat avittaneet Ilveksen huimaan liitoon kauden alussa, 9 pelatusta ottelusta joukkue on kerännyt 17 pistettä ja on sarjan kärjessä ennen HIFK:ta ja Kiekko-Espoota. Kuuntele Sivulan mietteen Kiakkoradion pelipäivässä keskiviikkona klo 15 jälkeisellä tunnilla.

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%