Kiekkouutiset

Lauantain Liiga-kierroksella molemmat tamperelaisjoukkueet kaukalossa

today7.10.2023

Background

Lauantain Liiga-kierrokselle lähdetään tamperelaisittain erinomaisista asetelmista. Tappara kaatoi perjantaina kärkikamppailussa Mikkelin Jukurit lukemin 3-2 ja vankisti asemaansa sarjan kärjessä. Kuuntele Tapparan ja Jukureiden ottelun maalikooste ja haastattelut TÄSTÄ. Ilves kaatoi torstaina Kärpät ja on sarjassa jaetulla kakkossijalla yhdessä Ässien ja Lukon kanssa, viisi pistettä Tapparan takana.

Tappara matkaa lauantaina Lahteen Pelicansin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat Liigan avauskierroksella, jolloin Tappara oli parempi lukemin 4-0. Pelicansin kauden alku on ollut haastava, joukkue on kerännyt 10 pelaamastaan ottelusta vain 9 pistettä ja on sarjassa toiseksi viimeinen. Ottelu on Kiakkoradion päivän selostusottelu. Kiakkoradion Pelipäivä-lähetyksessä klo 16 jälkeisellä tunnilla ottelua ennakoimassa Tapparan Otto Leskinen ja valmentaja Aki Näykki, sekä Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.

Ilves kohtaa viikon ainoassa kotiottelussaan sarjan häntäporukoista löytyvät KooKoon, joka kärsi perjantaina kotikaukalossaan tappion HPK:lle lukemin 2-4. KooKoo sai jobinpostia aiemmin tällä viikolla, kun ruotsalaishyökkääjä Linus Andersson joutui pois pelikentiltä. Arvioitu toipumisaika on n. 2 kuukautta. Andersson ehti pelata 8 ottelua, joissa teki tehot 2+6. Ilves sen sijaan saa sairastuvalta takaisin pelaavaan kokoonpanoon Samuli Ratisen, joka loukkaantui kauden alussa CHL-ottelussa ja on ollut reilun kuukauden sivussa tositoimista. Ilveksen ja KooKoon välistä ottelua ennakoimassa Pelipäivä-lähetyksessä KooKoon päävalmentaja Olli Salo.

  • play_arrow

    OLLI SALO, KooKoo (toim. Jani Saari)
    Ennakkohaastattelu Ilves-KooKoo 7.10.23

Kiakkoradion pelipäivä lähetys käynnistyy klo 14.00. Otteluennakoiden lisäksi lähetyksessä kuullaan myös PorkkanaPodin kauden toisen jakson päätösosuus, sekä Viikon Vieraan Karri Kiven tarinoita.

Kirjoittaja: Jani Saari


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%