Kiekkouutiset

Tamperelaisjoukkueet tiistaina CHL-kaukaloihin.

today10.10.2023

Background

Sekä Ilves että Tappara nähdään tiistaina tositoimissa, kun CHL:n runkosarja jatkuu viidennen pelipäivän muodossa. Ilves varmisti paikkansa pudotuspeleissä jo edellisellä kierroksella, joukkue on saalistanut neljästä ottelusta yhteensä 11 pistettä ja on siten yhdessä ruotsalaisen Växjö Lakersin kanssa koko sarjan kärjessä. Nämä kaksi ovat myös ainoina varmistaneet jo tässä vaiheessa paikkansa pudotuspeleissä.

Ilves esittelee illan ottelussa uusimman hankintansa, kun 36-vuotias ruotsalaishyökkääjä Robin Alvarez pukee keltavihreän peliasun ensi kertaa päälleen. Koko uransa Ruotsissa pelannut Alvarez pelasi kaksi viimeisintä kautta Timråssa. Ilves ei kokoonpanossa lepuutuksia harjoita, vaan kaikki terveet pelaajat nähdään kokoonpanossa. Maalilla aloittaa Jakub Málek.

Tappara taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Neljän ottelun jälkeen kasassa on 7 pistettä ja matkaa viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään, illan ottelun kotijoukkueeseen Rapperswil-Jona Lakersiin on kaksi pistettä. Voitto varsinaisella peliajalla illan ottelusta varmistaisi Tapparan jatkopelit tälläkin kaudella, joten panokset ovat Sveitsin illassa korkealla.

Hieno ottelu on edessä. Joukkueessa on hyvä ja iloinen, odottavainen fiilis. Tähän kohtaan varmasti tämän kauden hienoin ottelu on edessä ja olosuhteisiin nähden olemme päässeet siihen hyvin myös valmistautumaan” Sveitsistä tavoitettu Tappara-valmentaja Aki Näykki tunnelmoi, mutta muistuttaa minkä tason vastustajasta on kysymys. ”Yksi tämän maan parhaita joukkueita ehdottomasti. Hyökkäysorientoitunut joukkue, todella paljon taitoa ja nopeutta sekä laatuyksilöitä Roman Červenka etunenässä”. Näykin haastattelu kuultavissa kokonaisuudessa Kiakkoradion Pelipäivä-lähetyksessä klo 17 ja klo 20 jälkeisillä tunneilla. Lähetyksessä kuullaan myös hyökkääjä Oiva Keskisen aamujäätunnelmat.

Lakers – Tappara on myös Kiakkoradion illan selostusottelu. Lähetys siirtyy Sveitsiin klo 20.30 ja ottelun selostaa paikan päältä Juha Lindgren.

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%