Kiekkouutiset

Mestis-leirissä iloitaan Liigan karsintojen paluusta

today13.10.2023

Background

Liiga tiedotti torstai-iltana, että karsinnat Liigan ja Mestiksen välille palaavat keväällä 2025. Edellisen kerran karsintoja on pelattu vuonna 2013, eli 12 vuoden tauon jälkeen on Mestiksen mestarilla mahdollisuus nousta pelaamalla Liigaan. Edellinen Liigaan nostettu joukkue on Mikkelin Jukurit, joka sai liigalisenssin kaudelle 2016-17.

Ensi kaudelle on mahdollista hakea liigalisenssiä vielä vanhoilla lisenssihakemusvaatimuksilla. Kiekko-Espoo on ilmoittanut hakevansa lisenssiä ja siten paikkaa Liigassa kaudelle 2024-25.

Mestiksen hallituksen puheenjohtaja Sami Kauhanen oli Kiakkoradion Pelipäivän haastattelussa perjantaina. Kauhanen oli tyytyväinen Liigan päätökseen ja iloitsi kilpailullisen ja urheilullisen nousumahdollisuuden paluusta. Kuuntele Kaúhasen haastattelu tästä.

  • play_arrow

    SAMI KAUHANEN (toim. Jani Saari)
    Mestiksen hallituksen puheenjohtaja

Myös KOOVEEn leirissä tyytyväisyyttä

KOOVEE Hockey Oy:n puheenjohtaja Pekka Hemmilä oli myös tyytyväinen Liigan ratkaisuun, vaikka ei heti lähtenytkään haihattelemaan KOOVEEn Liiga-tulevaisuuden perään. Hemmilä avasi myös KOOVEEn kuluvaa kautta. Kuuntele haastattelu alta.

  • play_arrow

    PEKKA HEMMILÄ (toim. Jani Saari)
    KOOVEE Hockey Oy toimitusjohtaja

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%