Tappara

Nyt se on varmaa: Petri Kontiola palaa Tapparaan – kuuntele urheilupäällikkö Antti Tuomenoksan kommentit

today18.10.2023

Background
Kontiola lähti Tapparasta maailmalle 16 vuotta sitten. Kuva: Tappara

Tappara on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Petri Kontiolan kanssa. Sopimus astuu voimaan marraskuun maaottelutauon alkaessa. Liigauransa kirvesrinnoissa aloittanut 39-vuotias Kontiola nähtiin Tappara-paidassa edellisen kerran kaudella 2006-07. Ilta-Sanomat uutisoi Kontiolan sopimuksesta jo sunnuntaina mutta Tapparan julkisti sopimuksen varhain keskiviikkoaamuna.

Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksan mukaan sopimuksen synty oli pitkä prosessi:

– Meillä oli koko ajan hakua ja tarvetta sentteriosastolle, ja Kontiolan tilanne oli tarkkaan tiedossa. Silloin tällöin asiasta hänen kanssaan keskusteltiin, kertoi Tuomenoksa Kiakkoradion haastattelussa.

Tuomenoksan mukaan Kontiolan kanssa on käyty avoimesti keskusteluja ja liikkeelle lähdetään puhtaalta pöydältä. Kontiola harjoittelee toistaiseksi omaehtoisesti mutta saa valmennuksellista tukea Tapparalta.

Kuuntele Antti Tuomenoksan haastattelu:

  • play_arrow

    Antti Tuomenoksa
    Haastattelu

Viime kaudella Petri Kontiola pelasi Ilveksessä 58 runkosarjaottelua ja saalisti niissä 51 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän keräsi 12 ottelussa 4 tehopistettä. Kaiken kaikkiaan Seinäjoella syntynyt hyökkääjä on pelannut 365 Liigan runkosarjaottelua. Tamperelaisjoukkueiden lisäksi Kontiola on pelannut Liigaa HPK:n riveissä. Lisäksi hänet on nähty Pohjois-Amerikan kaukaloissa sekä kaikkiaan 11 kauden ajan KHL:ssä.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%