Kiekkouutiset

Nokian Pyry Suomisarjan kärjessä

today20.10.2023

Background

Nokialla on lähdetty Suomisarja-kauteen uuden päävalmentajan alaisuudessa, kun 36-vuotias Toni Rautakorpi siirtyi Pyryn peräsimeen. Rautakorpi oli edelliset kolme kautta Tapparan U20 joukkueen valmennusryhmässä, joka voitti viime keväänä Suomen mestaruuden. Rautakorpi lähti ensimmäiseen kauteensa päävalmentajana hyvistä lähtökohdista, nokialaiset saivat pidettyä viime kevään Mestis-karsintojen jälkeen joukkueen rungon kasassa. Pyry-kolmikko Valtteri Mäkiviinikka, Niko Kuivaniemi ja Lassi Korpela ovat sarjan pistepörssin kärkitrio, kun joukkueella on kahdeksan ottelua pelattuna.

Rautakorvelle Pyry on tuttu seura, pelaajaurallaan keuruulaislähtöinen mies pelasi Pyryn paidassa Suomisarjaa neljän kauden ajan. Rautakorven ”verenperintönä” kulkee vahva valmennusosaaminen, isä Kari Rautakorpi on toiminut KeuPa HT:n valmennusryhmässä pitkälti toistakymmentä vuotta ja setä Jukka Rautakorpi on varmasti kaikille kiekon seuraajille tuttu nimi.

Kuuntele Rautakorven mietteet Nokian Pyryn alkukaudesta tästä.

  • play_arrow

    TONI RAUTAKORPI (toim. Jani Saari)
    Haastattelu 20.10.2023

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%