Ilves

Ilveksen U20-joukkueen syksy on ollut synkkä mutta päävalmentaja Jari Kauppila on tyytyväinen yksilöiden kehitykseen

today31.10.2023 7

Background

Ilveksen U20-joukkue on kerännyt 13 ottelusta 19 pistettä ja on tällä hetkellä SM-sarjassa toiseksi viimeisenä kolme pistettä Imatran Ketterän perässä. Viime aikoina on kuitenkin valon pilkahduksia näkynyt ja viime viikonlopun SM-sarjaturnauksessa nähtiin myös upeita onnistumisia yksilötasolla. Mitä ajatuksia päävalmentaja Jari Kauppilalla on yhteistyöstä Mestis-seura Kooveen kanssa ja millaiset odotukset on tulevien otteluiden suhteen?

  • play_arrow

    JARI KAUPPILA (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu 31.10.2023

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%