Kiekkouutiset

KOOVEE tekee uuden yleisöennätyksen perjantaina

today3.11.2023

Background

Mestiksessä Tampereen KOOVEE kohtaa perjantai-iltana Hakametsässä paluun kotimaan kaukaloihin tehneen Helsingin Jokerit. Narripaitojen nostama kiinnostus on ollut Mestis-tasolla ennen näkemätöntä, yleisöennätyksiä on laitettu uuteen uskoon, niin Mestis- kuin seurakohtaisesti. KOOVEEn voimassa oleva yleisöennätys Mestis-vuosilta on syyskuulta 2018, jolloin joukkue pelasi ensimmäisen ottelunsa nousunsa jälkeen. Paikallisottelua LeKiä vastaan oli tuolloin seuraamassa 1435 katsojaa. Seuran toimitusjohtaja Pekka Hemmilä kertoo Kiakkoradion haastattelussa, että illan otteluun odotetaan jopa yli 4000 katsojaa. Hakametsän palvelupisteitä ja henkilökuntaa on lisätty merkittävästi illan tapahtumaa varten. Kuuntele Hemmilän haastattelu tästä.

  • play_arrow

    PEKKA HEMMILÄ (toim. Jani Saari)
    KOOVEE toimitusjohtaja

Pelin kanssa haasteita

Mainiosti kauden aloittanut KOOVEE on luisunut neljän ottelun tappioputkeen ja sarjasijoitus on valahtanut jo yhdeksänneksi. Joukkueen päävalmentaja Miikka Kuusela toteaa että pelin kanssa on ollut haasteita ja maalinteko on tökkinyt viime otteluissa. Kuusela kertoo myös että joukkue on kärsinyt loukkaantumisista, mutta muistuttaa että jalkeilla on kuitenkin aina ollut Mestis-tasoinen kokoonpano. Illan ottelu herättää innostusta myös joukkueen kesken pukukopissa. Kuuntele Kuuselan haastattelu tästä.

  • play_arrow

    MIIKKA KUUSELA (toim. Jani Saari)
    KOOVEE Päävalmentaja

KOOVEE tekee uuden yleisöennätyksen perjantaina

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%