Tappara

OLLI JUOLEVI SIIRTYY TAPPARAAN – KUUNTELE

today13.11.2023 2

Tappara saa loppukaudeksi vahvistusta takalinjoille, kun alkukauden Timrå IK:n paidassa kiekkoillut Olli Juolevi siirtyy Kirvesrintoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Jokereiden junioreista aikanaan Kanadan juniorisarjaan siirtynyt 25-vuotias puolustaja varattiin kesällä 2016 Vancouver Canucksiin numerolla 5. Helsinkiläislähtöinen Juolevi on pelannut urallaan 41 ottelua NHL:n runkosarjassa Vancouverin, Floridan ja Detroitin paidassa. AHL-otteluita on kertynyt reilut sata.

Kuva: Tappara.fi

Juolevi napattiin Kiakkoradion haastatteluun maanantaisten harjoitusten jälkeen. Juolevi oli harjoitusten jälkeen intoa täynnä ja kertoi että Kirvesrintoihin oli helppo siirtyä. Kuuntele Juolevin haastattelu tästä.

  • play_arrow

    OLLI JUOLEVI (toim. Aada Siren)
    Haastattelu 13.11.2023

URHEILUPÄÄLLIKKÖ ANTTI TUOMENOKSA TYYTYVÄINEN HANKINTAAN

Tapparan Urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa tavoitettiin maanantaina sopimuksen julkaisun jälkeen. Tuomenoksa kertoo että Juolevin kanssa on käyty keskusteluja jo aiemmin, mutta tällä kertaa saatiin ajatukset sopimaan yhteen. Juolevi on Tapparan valmennuksen käytössä jo perjantaina kauden kolmannessa paikallispelissä Ilvestä vastaan. Kuuntele tästä Antti Tuomenoksan mietteet.

  • play_arrow

    ANTTI TUOMENOKSA (toim. Jani Saari)
    Haastattelu 13.11.2023

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%