Kiekkouutiset

Pekka Jormakka nuorista ketjukavereistaan: Välillä pitää muistuttaa, ettei hyökkäykseen kiire ole, vaan pitää hoitaa puolustusvelvoitteet ensin

today23.11.2023

Background
  • cover play_arrow

    Pekka Jormakka nuorista ketjukavereistaan: Välillä pitää muistuttaa, ettei hyökkäykseen kiire ole, vaan pitää hoitaa puolustusvelvoitteet ensin
    Kimmo Hoivassilta

Illan Ilves-otteluun valmistautuva Pekka Jormakka kertoi Jukureiden kuulumiset eilisen TPS-voiton jäljiltä. Jormakka oli tyytyväinen joukkueen esitykseen ja nosti etenkin hyvän puolustuspelin avainasemaan, kuten 4 – 0 -lopputuloskin kertoo.

Jormakka hyökkää ketjussa kahden muun Tappara-taustaisen pelaajan kanssa, kun sentterinä häärii vasta 17-vuotias Konsta Helenius ja toisella laidalla viilettää 22-vuotias Patrik Puistola. Jormakka kehuu etenkin Heleniuksen hämmästyttävän kypsiä otteita, joskin hän sanoo, että toisinaan suurlupaukselle pitää muistuttaa puolustuspelin tärkeydestä.

Ilveksen Jukurit kohtaa tällä viikolla kahdesti, kun tänään joukkueet pelaavat Tampereella ja lauantaina Mikkelissä. Entisestä Jyväskylän maalaiskunnasta lähtöisin oleva Jormakka tietää, että toinen Keski-Suomen kasvatti, Oula Palve, pyörittää Ilveksen peliä ja hänen kiinnisaamisensa on avainasemassa, jos Jukurit mielii Ilvekseltä ottaa pisteitä.

Kuuntele Pekka Jormakan haastattelu kokonaisuudessaan alta:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%