Kiekkouutiset

Useita tamperelaispelaajia maajoukkueiden mukaan

today4.12.2023

Background

Leijonat tiedotti maanantaina joulukuun aikana pelattavien maajoukkueturnausten pelaajavalinnoista. Miesten A-maajoukkue pelaa Sveitsin EHT-turnauksen 14.-17.12. Joukkueeseen valittiin kuusi maajoukkueen ensikertalaista, mukana mm. Ilves-puolustaja Otto Latvala. Sveitsiin matkaa myös Liigan marraskuun pelaajaksi valittu Ilves-kapteeni Eemeli Suomi, sekä Tapparasta puolustaja Valtteri Kemiläinen ja hyökkääjä Heikki Liedes.

Naisten EHT-turnaukseen ei tamperelaispelaajia valittu, mutta tammikuun MM-kisoihin valmistautuvaan U18-joukkueen viimeiselle valmistavalle leirille lähtevät Ilveksen Nanna Timonen ja Julia Kuusisto, sekä HC Nokian Elli Pohjanaho.

Poikien U16 ikäluokassa valittiin kaksi eri joukkuetta. Kolmesti Ruotsin kohtaavaan miehistöön valittiin Ilveksestä Aapo Kauraniemi, Rasmus Rinne, Matias Myllyniemi ja Jiko Laitinen. Joulun välipäivinä pelattavaan viiden maan turnaukseen Sveitsiin lähtee Tapparan Roope Saastamoinen.

U20 MM-kisoihin valmistautuvat leiriryhmä julkistetaan 14. joulukuuta. Tamperelaisittain odotukset MM-ryhmään pääsystä kohdistuvat eritoten Ilveksen Jani Nymaniin ja Samu Bauhun, sekä Tapparan puolelta Oiva Keskiseen ja Kasper Kulonummeen.

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%