Kiekkouutiset

LeKin tavoite on lähteä joulutauolle sarjakakkosena ja haastaa Nokian Pyryä – päävalmentaja Mikko Sulonen on erityisen tyytyväinen joukkueen maalinteon tehokkuutteen

today12.12.2023

Background

Suomi-sarjaa pelaava Lempäälän Kisa eli LeKi on kauden mittaan parantanut otteitaan ja marraskuussa joukkue porskutti viiden ottelun voittoputkessa, jonka aikana joukkue viimeisteli peräti 29 maalia. Hyvät otteet ovat siivittäneet LeKin sarjan kärkikahinoihin ja nyt joukkue valmistautuukin viimeisiin peleihin ennen joulutaukoa. Joukkueen päävalmentaja Mikko Sulonen perkasi Kiakkoradion haastattelussa LeKin kautta tähän asti, kertoi alkukauden sekä koko kauden tavoitteista sekä valotti millaista on Suomi-sarjaa pelaavan joukkueen arki.

  • play_arrow

    MIKKO SULONEN (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%