KOOVEE

Maalinteon kanssa tuskailleen Kooveen päävalmentaja Miikka Kuusela kaipaa joukkueelta tasaisuutta peliesityksiin

today13.12.2023

Background

Koovee on valahtanut Mestiksessä sijalle 11. Joukkueella on tällä viikolla ohjelmassa kaksi ottelua ja sen jälkeen luvassa on parin viikon joulutauko. Ensin keskiviikkona tamperelaiset suuntaavat Keravalle Jokereiden vieraaksi ja perjantaina puolestaan sarjakärki IPK saapuu Hakametsään. Millaiset odotukset Kooveen päävalmentaja Miikka Kuuselalla on viikon otteluista ja millaisena hän näkee joukkueen kauden tähän asti?

  • play_arrow

    MIIKKA KUUSELA (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu 13.12.2023

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%