Ilves

Kesällä tehty työ kantaa hedelmää – Nuorten Leijonien MM-leirille lähtenyt Jani Nyman vaatii itseltään tulosta joka ilta

today14.12.2023

Background

Valkeakoskella syntynyt 19-vuotias Ilves-hyökkääjä Jani Nyman on tällä kaudella lopullisesti murtautunut Liigan eliittiin ja 28 pelissä isketyt 14 maalia oikeuttaakin koko sarjan maalipörssin jaetulle ykkössijalle. Yksi Nymanin kauden päätavoiteista on Nuorten MM-kisat, jotka alkavat 26.12. Ruotsin Göteborgissa. Millasilla mietteillä maalitykki lähtee kisoihin valmistavalle MM-leirille ja millaisia ajatuksia hyvin mennyt alkukausi herättää?

  • play_arrow

    JANI NYMAN (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu 14.12.2023

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%