Tappara

Oiva Keskinen sai Tapparassa alkukaudesta näytönpaikan ja tarttui siihen, nyt katse on käännetty Nuorten MM-kisoja kohti

today14.12.2023

Background

Ylöjärvellä syntynyt Oiva Keskinen on yllättänyt kaikki ja vakiinnuttanut syksyn aikana paikkansa Tapparan kolmosketjusta Nicholas Halloranin ja Petteri Puhakan välistä. 19-vuotias sentteri vaihtaa nyt kuitenkin hetkeksi sinioranssit varusteet sinivalkoisiin, sillä tähtäin on Ruotsin Göteborgissa tapaninpäivänä alkavissa Nuorten MM-kilpailuissa. Millaiset ovat ylöjärveläisen tunnelmat ennen MM-leirin alkua ja millainen ryhmä Suomella Keskisen mukaan on kasassa?

  • play_arrow

    OIVA KESKINEN (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu 14.12.2023

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%