Kiekkouutiset

Tappara-vahti Paavo Kohonen ottamassa viimeistä askelta Liigaan Mestiksessä IPK:n paidassa – KUUNTELE

today15.12.2023 1

Background

Kuva: Mestis.fi

Tapparan maalivahti legioonaan kuuluva Paavo Kohonen oli uuden edessä syksyllä, kun tie vei Iisalmeen Peli-Karhujen maalinsuulle. Lainasopimuksen myötä parikymppinen maalivahti sai paikan näyttää kykyjään ja päästä pelaamaan miesten pelejä. Kun Eetu Randelin lähti toiseen suuntaan, aukesi Kohoselle vastuuta yhä enemmän, ja tuon näytön paikan nuori mies on lunastanut erinomaisesti. IPK on kauden puolessa välissä tukevasti sarjan piikkipaikalla, eikä vähiten Kohosen erinomaisten esitysten myötä. Kuuntele Kohosen mietteet alkukaudesta ennen perjantai-illan KOOVEE-IPK ottelua.

  • play_arrow

    PAAVO KOHONEN (toim. Jani Saari)
    Haastattelu 15.12.2023

Kirjoittaja: Jani Saari


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%