Kiekkouutiset

Tamperelaisjoukkueiden yleisömäärät syyskauden jälkeen odotetusti Liigan kärkeä – KUUNTELE

today19.12.2023

Molemmat tamperelaisjoukkueet ovat täyttäneet Nokia Areenaa lähes odotetusti ja ovat keränneet yleisöä HIFK:n jälkeen eniten koko Liigassa. Tappara on pelannut puolet kauden kotiotteluistaan, yleisökeskiarvon ollessa 7885. Kasvua viime kauden vastaavaan ajankohtaan nähden on lähes 15%. Ilves on sarjan puolivälissä kolmanneksi eniten yleisöä kerännyt joukkue, vaikka yleisökeskiarvo on pudonnut viime kauden vastaavaan ajankohtaan nähden yli 500 katsojaa per ottelu. Lukema on yhä kuitenkin korkea, ottelukohtaisesti katsomossa on käynyt yli 7400 katsojaa.

Tapparan kehitys- ja tapahtumajohtaja Aki Hautamäki ja Ilveksen myynti- ja tapahtumapäällikkö Lasse Fihl kertovat Kiekkoradion Pelipäivän haastatteluissa seurojen puolelta alkukauden onnistumisista ja loppukauden tavoitteista. Kuuntele mietteet alta.

  • play_arrow

    AKI HAUTAMÄKI (toim. Jani Saari)
    Kehitys- ja tapahtumajohtaja, Tappara

  • play_arrow

    LASSE FIHL (toim. Jani Saari)
    Myynti- ja tapahtumapäällikkö, Ilves

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%