Kiekkouutiset

ENTISET TAPPARA-PELURIT HAKEMASSA MENESTYSTÄ MAAILMALTA – KUUNTELE

today29.12.2023

Background

Tapparan U20 joukkue juhli Suomen mestaruutta keväällä 2023. Kaksi mestaria lähti kokemaan uusia kaukaloita rapakon taakse kesän jälkeen. Puolustaja Arttu Kärki lähti vuoden sopimuksella Kanadan juniorisarjaan OHL:een Soo Greyhoundsin paitaan ja hyökkääjä Tommi Männistö valitsi toisen tien, aloittaen opiskelut Michigan State Universityn opissa, pelaten siten seuraavat vuoden yliopiston joukkueessa NCAA-sarjassa. Molemmat miehet pelaavat U20 MM-kisoissa Suomen paidassa ja olivat Kiakkoradion pelipäivän haastattelussa torstaina välipäivänä.

Arttu Kärki (kuva: Pasi Mennander/Leijonat.fi)
  • play_arrow

    ARTTU KÄRKI (toim. Jani Saari)
    Haastattelu 28.12.23

Tommi Männistö (kuva: Pasi Mennander /Leijonat.fi).
  • play_arrow

    TOMMI MÄNNISTÖ (toim. Jani Saari)
    Haastattelu 28.12.23

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%