KOOVEE

Miikka Kuusela odottaa Kooveelta väkevää sisääntuloa illan KeuPa-otteluun: ”Halutaan revanssia ja tärkeitä pisteitä”

today4.1.2024

Background

Koovee lähtee illan kamppailuun KeuPaa vastaan sarjan sijalta 11, kun sillä on 27 ottelun jälkeen kasassa 31 pistettä. Isäntäjoukkue KeuPa on yhden pykälän edellä 35 pisteellä. Alunperin ottelu oli määrä pelata jo viime lauantaina ennen vuodenvaihdetta, mutta Keuruun jäähallin teknisten ongelmien vuoksi ottelu jouduttiin siirtämään. Joukkueet kohtasivat myös viime viikon perjantaina ja tuolloin tiukan taistelun jälkeen kamppailu kääntyi jatkoajalla KeuPan voitoksi. Millaisia odotuksia Kooveen päävalmentaja Miikka Kuuselalla on illan ottelusta ja millaisia työkaluja valmennusjohto pystyy joukkueelle tarjoamaan otteluihin valmistaumiseen?

  • play_arrow

    MIIKKA KUUSELA (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%