Ilves

Lukon lento Genevestä viivästyi – illalla vastassa sarjakärki

today10.1.2024

Background
Nuorten MM-kisoista kotiutunut Jani Nyman palaa Ilveksen kokoonpanoon

Nokia Arenalla kohtaavat tänään Ilves ja Rauman Lukko. Ottelun alkuasetelmat ovat erikoiset, sillä Lukko saapuu otteluun suoraan CHL-välierästä Sveitsistä. Joukkueen matkasuunnitelmaan tuli vielä keskiviikkoaamunakin haasteita ja joukkueen lento pääsi matkaan Genevestä vasta klo 13 Suomen aikaa.

Lukon eteneminen CHL-välieriin aiheutti joukkuelle varsin kireän aikataulun, mutta seura ei halunnut siirtää keskiviikoksi määrättyä Ilves-ottelua. Välierien avausosa Sveitsissä alkoi Suomen aikaa tiistaina klo 21.15, joten palautumisaika jää raumalaisryhmältä melkoisen lyhyeksi. Itse ottelussa Geneve-Servetteä vastaan Lukko venyi 2 – 2 -tasapeliin, mikä takaa joukkueelle hyvät lähtökohdat ensi tiistaina Raumalla pelattavaan toiseen osaotteluun.

Lukko lähtee illan otteluun samalla kokoonpanolla kuin tiistaina, ainoastaan pelaava maalivahti vaihtuu, kun tolppien väliin luistelee Christopher Gibson.

Sarjan kärjessä oleva Ilves sai orastavan tappioputkensa poikki loppiaisena, kun JYP kaatui areenalla maalein 2 – 1. Sitä ennen Antti Pennasen miehistö kärsi kolme tappiota putkeen. Ilves saa kokoonpanoonsa takaisin nuorten kisoista kotiutuneen Jani Nymanin, samalla Samuli Ratinen putoaa pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. Joukkueen pakkikalusto kärsii yhä pientä vajausta, kun Dominik Masin on edelleen sivussa ja Adam Clendening jatkaa pelikieltonsa sovittamista.

Ilves ja Lukko ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. Näistä otteluista Lukko on voittanut kaksi ja Ilves yhden. Ottelu Nokia Arenalla alkaa klo 18.30.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%