Kiekkouutiset

Tuukka Mäntylä otti kantaa taklauksien vastaanottamiseen: ”Peli on nopeaa ja pitää tietää että joku voi tulla”

today22.1.2024

Background

Taklaukset ja niiden vastaanottaminen on puhuttaneet pitkin kautta ja jälleen viikonloppuna aihe nousi esiin kun lauantaina Lahdessa Tapparan Carter Camper taklasi Pelicansin Aatu Jämseniä laidan lähellä ja osui tätä tilanteessa myös olkapäällä päähän. Camper sai taklauksestaan suihkukomennuksen ja tilanne eteni kurinpitodelegaation käsittelyyn mutta sunnuntai-iltana Liiga tiedotti että Camperille ei määrätä pelikieltoa. Omalla peliurallaan kovana kamppailijana tunnetuksi tullut entinen Tappara- ja Leijona-puolustaja Tuukka Mäntylä vieraili Kiakkoradion lähetyksessä ja kertoi omia ajatuksiaan taklauksista ja niiden vastaanottamisesta.

  • play_arrow

    TUUKKA MÄNTYLÄ (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu

Tuukka Mäntylä on Kiakkoradion Viikon vieras ja puolustajalegendan uramuistoja kuullaan tiistaista perjantaihin Kiakkoradion Pelipäivissä klo 16 ja lauantaina HIFK-Tappara -ottelun erätauoilla.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%