Kiekkouutiset

Juha Lindgrenille Tampereen urheilutoimittajien kerhon urheilujournalismi-palkinto: ”Tunnustus alan ihmisiltä tuntuu hyvältä ja ainahan se hivelee”

today29.1.2024

Background

Kiakkoradion sinioranssille äänelle Juha Lindgrenille on myönnetty Tampereen Urheilutoimittajien kerhon urheilujournalismi-palkinto. Lindgren vastaanotti tunnustuksen maanantaina Tammelan uudella stadionilla pidetyssä tilaisuudessa, jossa palkittiin myös Tampereen vuoden urheilija Tampereen Pyrinnön pika-aituri Reetta Hurske.

Lindgren on selostanut Tapparan ja aikaisemmin myös Ilveksen jääkiekkopelejä radioon vuodesta 1985 lähtien. Kiakkoradion taajuudella Linkin selostuksia on kuultu koko kanavan olemassaolon ajan, eli syksystä 2021 alkaen. Pitkän uransa aikana Lindgren on selostanut myös jääkiekon MM-kisoja ja pirkanmaalaisjalkapalloa sekä television puolella NHL:ää.

Urheilujournalismi-palkinnon lisäksi Urheilutoimittajien kerho myönsi jälleen myös elämäntyöpalkinnon, jonka sai tänä vuonna Ilveksen jääkiekkojoukkueen huoltaja Lasse Laukkanen. Hän on toiminut edustusjoukkueen huoltajana vuodesta 1970. Tällä kaudella Laukkanen on keventänyt työtaakkaansa, eikä hän enää kulje Ilveksen mukana vierasotteluissa.

Kuuntele Juha Lindgrenin haastattelu ja ajatukset palkinnosta:

  • play_arrow

    JUHA LINDGREN (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%