Tappara

Oiva Keskinen jatkaa Tappara-paidassa kevääseen 2026: ”Tapparassa olen aina halunnut pelata, hienoa päästä jatkamaan”

today15.2.2024 2

Background

Tappara on tehnyt kevääseen 2026 yltävän jatkosopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjän Oiva Keskisen kanssa. Keskinen on pelannut Tapparassa kuluneella kaudella 42 runkosarjaottelua ja tehnyt tehopisteet 5+16=21. Nuori hyökkääjä pelasi myös vuoden 2023 jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa seitsemän ottelua syöttäen kolme ja viimeistellen kaksi maalia. Jatkosopimus julkistettiin keskiviikkona Tappara–SaiPa-ottelun ensimmäisen erän aikana Nokia Arenan videotaululla. Kuuntele Keskisen tunnelmat jatkosopimuksesta sekä kommentit voitokkaasta SaiPa-ottelusta:

  • play_arrow

    OIVA KESKINEN (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu 15.2.2024

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%