Kiekkouutiset

Nokian Pyryn ilmaisottelu houkuttelee lehterit täyteen – KUUNTELE

today17.2.2024

Background


Nokian Pyryn ilmaisottelu houkuttelee katsojia

  • play_arrow

    PEKKA PALONEN (toim. Jani Saari)
    Haastattelu 17.02.24

Suomi-sarjan jääkiekkokausi etenee kohti pudotuspelejä, ja jatkosarjat ovat täydessä vauhdissa. Nokian Pyry on jälleen vahvassa vedossa tällä kaudella, näyttäen samanlaisia peliesityksiä kuin edelliskaudella, jolloin joukkue nähtiin Mestis-karsinnoissa.

Nokian Pyryn toimitusjohtaja Pekka Palonen kertoo illan ottelusta. ”Tämä on ilmaispelin myötä erinomainen tilaisuus tulla tutustumaan Suomi-sarjaan ja kärkipään jääkiekkoon. Tapahtuma on toteutettu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa

Nokian Pyry on tällä hetkellä sarjan kärjessä, mestaruuden lisäksi tavoitteena on nousta Mestikseen jollain aika välillä. Palonen korostaa urheilullisen menestyksen vaativan jatkuvaa kehittymistä ja onnistumisia.

Palonen kertoo, että katsojat ovat löytäneet tiensä otteluihin hyvin, keskiarvon ollessa noin 400 katsojaa per ottelu. ”Viime keväänä olimme jo tuhannen katsojan paikkeilla loppuotteluissa”.

Nousun mahdollistamiseksi taustayhtiöllä on vankka pohja, mutta suurin haaste on parantaa katsojien palveluita vanhassa hallissa. Yhteistyökumppanuuksissa Nokian Pyryllä menee hyvin, ja monet kumppanit ovat olleet mukana jo pitkään.

Illan odotuksista puhuttaessa Palonen arvioi yleisömäärän asettuvan keskiarvon ja viime kevään huippulukemien välimaastoon. ”Tärkeintä on, että pelaajilla on hyvä meininki, ja he pääsevät pelaamaan mallikkaasti”, hän kiteytti.

Suomi-sarjan ottelu Nokian Pyry – SaPKo käynnistyy Nokialla lauantaina klo 17.00.

Kuuntele Palosen haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin alusta.

Kirjoittaja: Jani Saari


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%