Kiekkouutiset

Olli Palolan IK Oskarshamn valmistautuu jo mollivoittoisen SHL-kauden päättäviin karsintapeleihin – ”Kurinalaisuus on puuttunut”

today21.2.2024

Background

Tapparassa viime vuosikymmenellä kaksi kertaa Liigan maalikuninkuuden voittanut Olli Palola teki viime syksynä sopimuksen SHL-seura Oskarshamn IK:n kanssa. Joukkueen kausi on ollut tuskaisen vaikea ja tappioputkia on riittänyt, ja joukkue on jämähtänyt sarjan viimeiseksi. Runkosarjaa on jäljellä yhdeksän ottelua mutta Oskarshamnissa on tiedostettu se tilanne että karsinnat ovat vääjämättä edessä. Millaisilla mietteillä Palola ja joukkue valmistautuvat karsintaotteluihin? Entä millaisia muistoja vuodet Tapparassa herättävät? Kuutele Olli Palolan haastattelu.

  • play_arrow

    OLLI PALOLA (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu 21.2.2024

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%