Kiekkouutiset

Suomi-sarjan pudotuspelit käyntiin – Kuuntele pirkanmaalaisjoukkueiden päävalmentajien mietteet

today28.2.2024

Background

Suomi-sarjan hallitseva mestari Nokian Pyry sekä Lempäälän Kisa lähtevät pudotuspeleihin erinomaisista asemista, Pyry voitti runkosarjan, LeKi:n sijoittuessa kakkoseksi. Molemmat joukkueet avaavat pudotuspelit keskiviikkona kotiottelulla, Nokialle vieraaksi saapuu Kalajoen JHT ja Lempäälässä Kisan vastustajaksi asettuu Riemu Jyväskylästä.

Molempien pirkanmaalaisjoukkueiden päävalmentajat, niin Pyryn Toni Rautakorpi kuin Kisan Mikko Sulonen, ovat tyytyväisiä joukkueidensa otteisiin runkosarjassa, mutta nostavat esiin puolivälierävastustajien vaarallisuuden. Kuuntele miesten mietteet Pelipäivän haastatteluissa.

  • play_arrow

    TONI RAUTAKORPI (toim. Jani Saari)
    Päävalmentaja, Nokian Pyry

  • play_arrow

    MIKKO SULONEN (toim. Jani Saari)
    Päävalmentaja, Lempäälän Kisa

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%