Kiekkouutiset

Voita itsellesi ja ystävällesi aitiopaikka Tapparan otteluun

today3.3.2024 19

Background

Voita itsellesi ja ystävällesi paikat Lapland Hotelsin aitioon Tappara-HPK -otteluun

Tampereen Kiakkoradio arpoo yhteistyössä Lapland Hotels Arenan kanssa tiistaina 12.3. pelattavaan Tappara-HPK -otteluun kaksi kahden hengen lippupakettia Lapland Hotelsin Arena View Aitioon. Tarjolla on pientä purtavaa sekä virvokkeita ja kisan voittajia isännöi Kiakkoradion Jani Saari. Tämän jutun alareunasta näet aition esittelyvideon.

Voit osallistua kisaan vastaamalla Kiakkoradion lähetyksissä päivittäin kuultavan lippukisan vaihtuviin kysymyksiin viikolla 10 eli 4.-8. maaliskuuta välisenä aikana. Lähetä vain oikea vastaus studion WhatsApp-numeroon 043 217 0204 ja oikealla vastauksella olet mukana kilpailussa. Voit osallistua kisaan kerran päivässä ja yksi oikea vastaus on aina yksi uusi arpalippu. Voit siis osallistua kisaan vaikka joka päivä ja parantaa näin voittomahdollisuuksiasi. Lippukisan päivittäin vaihtuvan kysymyksen kuulet Kiakkoradion Pelipäivässä klo 15 jälkeen.

Arvonta suoritetaan lauantaina 9.3. ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Lapland Hotels Arenan kanssa.

Kirjoittaja: Kiakkoradio


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%