Kaupallinen yhteistyö

Yhteishakija on joukkueen vahvistus lainapelissä – Halvempi laina yhteishakijan kanssa

today7.3.2024

Background

Lainan hakeminen yhdessä avaa ovet moniin etuihin ja mahdollisuuksiin. Yhteishakijan läsnäolo antaa lainanantajalle lisää turvaa, mikä voi näkyä edullisempana korkona. Siksi varsinkin isoja lainoja kannattaa hakea yhteishakijan kanssa.

Lainaa voi hakea netistä mitä tahansa tarkoitusta varten. Voit esimerkiksi lähteä kisamatkalle, ostaa auton tai tehdä remonttia. Nordic Bankin lainojen vertailupalvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500-60 000 euroa. Valitse sopiva laina-aika 1-15 vuoden väliltä.

Mitä hyötyä yhteishakijasta voi olla?

‌Yhteishakijan kanssa lainahakemukseen saa todennäköisemmin myönteisen vastauksen. Rahoitusyhtiö voi paremmin luottaa siihen, että laina tulee maksettua pois, kun siitä on vastuussa kaksi henkilöä. Varsinkin isoja lainoja saa todennäköisemmin, kun hakijoita on kaksi.

Yhteishakijan mukanaolo voi madaltaa lainan korkoa. Yhteinen laina saattaa siis tulla halvemmaksi. Lainan hakeminen yhdessä on yksi keino, jolla voidaan pyrkiä säästämään rahaa.

Lisäksi yhteishakija voi auttaa saamaan suuremman lainasumman. Siksi yhteisellä lainalla pystyy toteuttamaan isompiakin projekteja. Totta kai myös pienehköjä lainasummia voi hakea yhdessä, ja näin kannattaakin tehdä.

Kuka voi toimia yhteishakijana?

‌Yhteishakija on usein oma puoliso. Yhteishakija voi kuitenkin olla joku muukin samassa osoitteessa asuva perheenjäsen.

Kumpaakin hakijaa koskevat samat vaatimukset. Molempien täytyy olla täysi-ikäisiä, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Luottotietojen täytyy olla kunnossa.

Näin lainaa haetaan yhdessä

‌On tärkeää, että yhteishakija on luotettava henkilö. Keskustelkaa lainan hakemisesta ja taloudellisista tavoitteistanne avoimesti ennen lainahakemuksen tekemistä. Pohtikaa, mikä on teille hyvä lainasumma sekä sopiva kuukausierä.

Näin lainaa haetaan Nordic Bankin kautta:

  1. Täyttäkää lainahakemus yhdessä yhteishakijan kanssa. Hakemukseen kirjoitetaan molempien tiedot. Hakemus toimitetaan jopa yli 30 eri pankille ja muulle luotonmyöntäjälle.
  2. Vertailkaa lainatarjouksia. Voitte saada yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella lukuisia tarjouksia.
  3. Valitkaa paras tarjous ja nostakaa rahat tilille. Saatte rahat parhaassa tapauksessa jo saman arkipäivän aikana.

Lainan kilpailutus kannattaa – esimerkki säästöistä

Kilpailuta laina, haetpa sitä yksin tai yhdessä! Nordic Bank tarjoaa helpon tavan vertailla lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Kilpailutus voi tuoda massiiviset säästöt koroissa ja kuluissa.

Kilpailutuksen merkitys korostuu, kun kyseessä on iso laina. Esimerkiksi 40 000 euron lainassa voit saada säästöä jopa yli 20 000 euroa, kun kilpailutat lainan. Kilpailuttaminen on helppoa, eli voit saada pienellä vaivalla todella isot säästöt.

Vakuudettomien lainojen korot voivat olla mitä tahansa noin 4,5-20 % väliltä. Siksi kilpailuttaminen kannattaa. Todellinen vuosikorko riippuu lainasummasta, maksuajasta sekä omasta taloudellisesta tilanteestasi. Voit tarkistaa oman korkosi tekemällä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin kautta. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisältöä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%