Kiekkouutiset

Nokian Pyry on Suomi-sarjan mestari – Päävalmentaja Toni Rautakorven mukaan joukkueen tavoite on Mestiksessä

today25.3.2024

Background

Nokian Pyry juhlii toista perättäistä Suomi-sarjan mestaruutta, kun se kaatoi Lempäälän Kisan finaalisarjassa otteluvoitoin 3-1. Pyryn päävalmentaja Toni Rautakorven mukaan kauaa ei ehdi juhlia, sillä katseet on käännettävä nopeasti lauantaina alkavaan Mestis-karsintaan. Joukkue haastaa paras seitsemästä -järjestelmällä pelattavassa nousukarsinnassa Kajaanin Hokin ja tavoite on selvä: Pyry haluaa pelata ensi kaudella Mestistä.

  • play_arrow

    TONI RAUTAKORPI (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu 25.03.24

Kirjoittaja: Toimitus


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%