Kiekkouutiset

Leijonien leiriryhmään valittu Konsta Helenius on valmiina taistelemaan paikasta jopa kevään MM-kisajoukkueeseen

today3.4.2024

Background

Mikkelin Jukureissa erinomaisen kauden pelannut 17-vuotias Tappara-kasvatti Konsta Helenius yllättyi valinnastaan miesten MM-leiriryhmään, mutta asettaa samalla realistiseksi tavoitteeksi pääsyn jopa kisajoukkueeseen Tšekeissä toukokuussa pelattavaan MM-turnaukseen. Helenius kävi Kiakkoradion haastattelussa läpi kulunutta kautta ja kertoi myös ajatuksia kesällä koittavasta NHL Draft -varaustilaisuudesta.

  • play_arrow

    KONSTA HELENIUS (toim. Jani Saari)
    Haastattelu

Kirjoittaja: Toimitus


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%